Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. penthouse cu terasa de 46 mp in sibiu zona calea c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Mar 29, 2017 Mar 29, 2017 Penthouse cu terasa de 46 mp de vanzare, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, amplasat la etajul retras al unui imobil cu lift si regim de inaltime scazut cu doar 4 apartamente pe palier ceea ce ofera intimitate. Locuinta se desfasoara pe un perimetru de 63 mp utili, iar punctul culminant il reprezinta, fara indoiala, livingul amplu ce functioneaza ca centru de echilibru pentru intreaga resedinta, caracterizat de spatii uniforme, in care se afla si zona de dinning impreuna cu bucataria. Dormitorul generos cu forma regulata este inundat de lumina naturala gratie suprafetelor vitrate mari si a accesului pe terasa. Confortul sporit il constituie cele doua bai, una cu geam de aerisire si cealalta cu ventilatie artificiala. Pentru a oferi clientilor un plus de confort termic si fonic s-au ales urmatoarele materiale in executarea constructiei: caramida Porotherm PTH 30 cm la exterior si PTH 25 cm la interior, structura de beton armat, planseu de beton intre etaje cu izolatie fonica de 30 cm, hidroizolatie la acoperis cu durabilitate mare, de ultima generatie, termoizolatie exterioara de 10 cm, finisata cu tencuiala decorativa siliconata. Imobilul se preda la stadiul de alb ceea ce implica: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 foi de sticla si 7 camere, peretii tencuiti, gletuiti si cu 2 straturi de lavabila, sape autonivelante, centrala termica in condensatie marca Viessmann cu calorifere din otel triple, prize si intrerupatoare Schneider. Gratuit se ofera un loc de parcare pentru fiecare apartament in parte cu posibilitate de a cumpara al doilea, contravaloarea lui fiind de 2000 euro. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 60.000 euro, se poate achizitiona prin orice tip de Credit Bancar.

penthouse cu terasa de 46 mp in sibiu zona calea c

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 63 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 200094 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 63 m2
  • Suprafata construita: 125 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Penthouse cu terasa de 46 mp de vanzare, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, amplasat la etajul retras al unui imobil cu lift si regim de inaltime scazut cu doar 4 apartamente pe palier ceea ce ofera intimitate.

Locuinta se desfasoara pe un perimetru de 63 mp utili, iar punctul culminant il reprezinta, fara indoiala, livingul amplu ce functioneaza ca centru de echilibru pentru intreaga resedinta, caracterizat de spatii uniforme, in care se afla si zona de dinning impreuna cu bucataria. Dormitorul generos cu forma regulata este inundat de lumina naturala gratie suprafetelor vitrate mari si a accesului pe terasa. Confortul sporit il constituie cele doua bai, una cu geam de aerisire si cealalta cu ventilatie artificiala.
Pentru a oferi clientilor un plus de confort termic si fonic s-au ales urmatoarele materiale in executarea constructiei: caramida Porotherm PTH 30 cm la exterior si PTH 25 cm la interior, structura de beton armat, planseu de beton intre etaje cu izolatie fonica de 30 cm, hidroizolatie la acoperis cu durabilitate mare, de ultima generatie, termoizolatie exterioara de 10 cm, finisata cu tencuiala decorativa siliconata.

Imobilul se preda la stadiul de alb ceea ce implica: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 foi de sticla si 7 camere, peretii tencuiti, gletuiti si cu 2 straturi de lavabila, sape autonivelante, centrala termica in condensatie marca Viessmann cu calorifere din otel triple, prize si intrerupatoare Schneider.

Gratuit se ofera un loc de parcare pentru fiecare apartament in parte cu posibilitate de a cumpara al doilea, contravaloarea lui fiind de 2000 euro.

Pretul de vanzare al acestui imobil este de 60.000 euro, se poate achizitiona prin orice tip de Credit Bancar.
  • Vanzare 60.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200094 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 286 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1470 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.12.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei