Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona calea cisnadi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Mar 08, 2017 Mar 08, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 58 mp si totala de 71 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje, constructie noua anul 2016. Acesta este compus din hol la intrare de 5 mp care poate fi amenajat ca si dressing, living spatios si luminos de 20 mp, dormitor de 15 mp, ambele cu iesire la un balcon comun de 7 mp, bucatarie inchisa de 10 mp, baie de 6.5 mp. Stadiul de predare al apartamentului este de alb ceea ce include centrala termica individuala marca Bosh, calorifere din otel, usa metalica la intrare, usi interioare Deko Doors, prize, intrerupatoare, geam termopan cu tamplarie PVC Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere, sapa elicopterizata, pereti tencuiti / gletuiti, vopsiti cu doua straturi de lavabila alba, termenul de predare al apartamentului este in februarie 2017. Imobilul se afla la doar cateva minute de mers cu masina fata de oras intr-o zona linistita, majoritatea constructiilor fiind deja finalizate, pe o strada pavata si iluminata public, beneficiati si de un loc de parcare privat. Apartamentul se vinde la pretul de 36.500 euro, poate fi achizitionat prin orice fel de credit fara nici un cost suplimentar.

apartament cu 2 camere in sibiu zona calea cisnadi

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 58 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 200075 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 36.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 58 m2
  • Suprafata construita: 71 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 58 mp si totala de 71 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 2 etaje, constructie noua anul 2016.
Acesta este compus din hol la intrare de 5 mp care poate fi amenajat ca si dressing, living spatios si luminos de 20 mp, dormitor de 15 mp, ambele cu iesire la un balcon comun de 7 mp, bucatarie inchisa de 10 mp, baie de 6.5 mp.
Stadiul de predare al apartamentului este de alb ceea ce include centrala termica individuala marca Bosh, calorifere din otel, usa metalica la intrare, usi interioare Deko Doors, prize, intrerupatoare, geam termopan cu tamplarie PVC Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere, sapa elicopterizata, pereti tencuiti / gletuiti, vopsiti cu doua straturi de lavabila alba, termenul de predare al apartamentului este in februarie 2017.
Imobilul se afla la doar cateva minute de mers cu masina fata de oras intr-o zona linistita, majoritatea constructiilor fiind deja finalizate, pe o strada pavata si iluminata public, beneficiati si de un loc de parcare privat.
Apartamentul se vinde la pretul de 36.500 euro, poate fi achizitionat prin orice fel de credit fara nici un cost suplimentar.
  • Vanzare 36.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200075 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 224 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 982 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei