Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament 2 camere si gradina sibiu zona calea ci

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Nov 01, 2017 Nov 01, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere si gradina de 34 mp in Sibiu zona Calea Cisnadiei, amplasat intr-o zona linistita care ofera posibilitatea unui trai lipsit de agitatia urbana si in acelasi timp alternativa pentru o casa cu un buget limitat. Calitatea materialelor de constructii folosite este superioara, conform prevederilor sistemului de asigurare a calitatii in constructii folosindu-se caramida de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, acoperis de tigla si izolatii termice si fonice intre etaje. Acesta are o suprafata utila de 56 mp divizandu-se astfel: living in regim open space cu bucataria, foarte spatios unde se revarsa lumina naturala datorita geamurilor de mari dimensiuni cu acces direct in gradina de 34 mp, dormitor generos, baie cu geam de aerisire si un spatiu pentru depozitare. Locuinta se preda la stadiul de semifinisat care presupune: usa metalica la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 7 camere si 3 foi de sticla Solar Security, centrala termica cu calorifere din otel, pereti tencuiti si gletuiti si jaluzele exterioare cu actionare electrica, la cerere apartamentul se poate preda si la stadiul de cheie. Imobilul dispune de un loc de parcare inclus in pret in fata blocului. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 47.000 euro, se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar fara alte costuri suplimentare.

apartament 2 camere si gradina sibiu zona calea ci

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 56 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199925 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 47.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 56 m2
  • Suprafata construita: 76 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere si gradina de 34 mp in Sibiu zona Calea Cisnadiei, amplasat intr-o zona linistita care ofera posibilitatea unui trai lipsit de agitatia urbana si in acelasi timp alternativa pentru o casa cu un buget limitat.
Calitatea materialelor de constructii folosite este superioara, conform prevederilor sistemului de asigurare a calitatii in constructii folosindu-se caramida de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, acoperis de tigla si izolatii termice si fonice intre etaje.
Acesta are o suprafata utila de 56 mp divizandu-se astfel: living in regim open space cu bucataria, foarte spatios unde se revarsa lumina naturala datorita geamurilor de mari dimensiuni cu acces direct in gradina de 34 mp, dormitor generos, baie cu geam de aerisire si un spatiu pentru depozitare.
Locuinta se preda la stadiul de semifinisat care presupune: usa metalica la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 7 camere si 3 foi de sticla Solar Security, centrala termica cu calorifere din otel, pereti tencuiti si gletuiti si jaluzele exterioare cu actionare electrica, la cerere apartamentul se poate preda si la stadiul de cheie.
Imobilul dispune de un loc de parcare inclus in pret in fata blocului.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 47.000 euro, se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar fara alte costuri suplimentare.
  • Vanzare 47.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199925 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1653 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 6806 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei