Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la Parter din 3 etaje. apartament cu 2 camere decomandate in sibiu calea

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Dec 21, 2016 Dec 21, 2016 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje si doar 3 apartamente pe palier, construit in anul 2016 cu o structura din caramida Termobloc de 20 cm si acoperis din tigla Bramac. Imobilul este foarte frumos structurat si compartimentat, oferind posibilitatea adaptarii spatiului in functie de nevoile cumparatorului in cei 63 mp construiti. Spatiul interior este divizat astfel: un living spatios care se bucura de lumina naturala gratie suprafetelor vitrate generoase, bucataria nu mica dar suficient de spatioasa pentru a organiza mobilierul si electrocasnicele necesare femeii moderne, dormitorul cu o forma regulata este deajuns de generos in obtinerea unui mediu armonios si intim, iar nu in ultimul rand baia cu geam de aerisire pozitionata langa dormitor. Locuinta se preda la stadiul de gri avand urmatoarele imbunatatiri si dotari: izolatie termica exterioara din polistiren de 10 cm, geamuri termopan cu tamplarie PVC 5 camere 3 foi de sticla marca Rehau cu feronerie Rotto, usa metalica la intrare, centrala termica Immergas, calorifere de otel, sape elicopterizate,pereti tencuiti si gletuiti vopsiti cu un strat de lavabila alba si toate utilitatile racordate. Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 30.500 euro, se poate achizitiona prin orice credit bancar fara costuri suplimentare. Comision zero la cumparator !!!

apartament cu 2 camere decomandate in sibiu calea

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 43 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198833 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 30.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 43 m2
  • Suprafata construita: 63 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje si doar 3 apartamente pe palier, construit in anul 2016 cu o structura din caramida Termobloc de 20 cm si acoperis din tigla Bramac.
Imobilul este foarte frumos structurat si compartimentat, oferind posibilitatea adaptarii spatiului in functie de nevoile cumparatorului in cei 63 mp construiti.
Spatiul interior este divizat astfel: un living spatios care se bucura de lumina naturala gratie suprafetelor vitrate generoase, bucataria nu mica dar suficient de spatioasa pentru a organiza mobilierul si electrocasnicele necesare femeii moderne, dormitorul cu o forma regulata este deajuns de generos in obtinerea unui mediu armonios si intim, iar nu in ultimul rand baia cu geam de aerisire pozitionata langa dormitor.
Locuinta se preda la stadiul de gri avand urmatoarele imbunatatiri si dotari: izolatie termica exterioara din polistiren de 10 cm, geamuri termopan cu tamplarie PVC 5 camere 3 foi de sticla marca Rehau cu feronerie Rotto, usa metalica la intrare, centrala termica Immergas, calorifere de otel, sape elicopterizate,pereti tencuiti si gletuiti vopsiti cu un strat de lavabila alba si toate utilitatile racordate.
Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 30.500 euro, se poate achizitiona prin orice credit bancar fara costuri suplimentare.
Comision zero la cumparator !!!
  • Vanzare 30.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198833 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 317 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1600 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei