Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 2 camere decomandate 49 mp utili in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Feb 01, 2017 Feb 01, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu pe Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 49 mp, situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil din caramida constructie an 2016. Comision ZERO%! Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita, pe o strada privata pavata cu dale si iluminata public iar materialele folosite la constructie sunt de calitate superioara si anume: caramida Porotherm de 30 cm la exterior, caramida Porotherm de 25 cm la interior, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm, fundatie de beton, acoperis din tigla. Apartamentul este compus din living luminos de aproximativ 17 mp cu acces in semilogie de 2.2 mp, bucatarie inchisa de 11 mp si camara de 0.60 mp, dormitor de 12 mp cu acces pe balconul de 4 mp, baie de 5 mp, hol de 4 mp. Stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala prin condensare marca Bosh, usa metalica la intrare, usi interioare marca Deko Doors, tamplarie PVC Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere, prize si intrerupatoare Schneider Sedna, sapa elicopterizata, pereti gletuiti si dati cu 2 straturi de lavabila alba, toate utilitatile racordate. Apartamentul se poate preda si la stadiul de cheie ( gresie, parchet, obiecte sanitare ) cu un cost suplimentar de 2500 euro. Pretul de vanzare este de 32.500 euro cu loc de parcare inclus, se poate achizitiona prin orice credit bancar fara nici un cost suplimentar.

apartament cu 2 camere decomandate 49 mp utili in

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 49 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 190134 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 49 m2
  • Suprafata construita: 65 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu pe Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 49 mp, situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil din caramida constructie an 2016. Comision ZERO%!
Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita, pe o strada privata pavata cu dale si iluminata public iar materialele folosite la constructie sunt de calitate superioara si anume: caramida Porotherm de 30 cm la exterior, caramida Porotherm de 25 cm la interior, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm, fundatie de beton, acoperis din tigla.
Apartamentul este compus din living luminos de aproximativ 17 mp cu acces in semilogie de 2.2 mp, bucatarie inchisa de 11 mp si camara de 0.60 mp, dormitor de 12 mp cu acces pe balconul de 4 mp, baie de 5 mp, hol de 4 mp.
Stadiul de predare este de alb cu centrala termica individuala prin condensare marca Bosh, usa metalica la intrare, usi interioare marca Deko Doors, tamplarie PVC Salamander cu 2 foi de sticla si 5 camere, prize si intrerupatoare Schneider Sedna, sapa elicopterizata, pereti gletuiti si dati cu 2 straturi de lavabila alba, toate utilitatile racordate.
Apartamentul se poate preda si la stadiul de cheie ( gresie, parchet, obiecte sanitare ) cu un cost suplimentar de 2500 euro.
Pretul de vanzare este de 32.500 euro cu loc de parcare inclus, se poate achizitiona prin orice credit bancar fara nici un cost suplimentar.
  • Vanzare 32.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 190134 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 253 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 5969 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei