Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament cu 2 camere decomandate in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Mar 17, 2016 Mar 17, 2016 Apartament de lux cu 2 camere decomandate de vanzare situat in cartierul Arhitectilor Sibiu, o zona foarte bine dezvoltata si cautata datorita minunatei privelisti asupra Muntilor Fagaras. Acesta este situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje, avand o suprafata construita de 81.50 mp, format din 2 camere decomandate spatioase, bucatarie deschisa, baie cu geam de aerisire, hol si balcon generos de aproximativ 8 mp amenajat cu fier forjat, gresie si stalpi din caramida decorativa. In pretul acestui apartament este inclus si un loc de parcare propriu pavat, delimitat si numerotat. Apartamentul se preda la stadiul de cheie avand urmatoarele dotari si finisaje: pereti gletuiti si zugraviti, centrala termica proprie in condensatie Viessmann ( ultima generatie ), calorifere din otel, geamuri termopan din PVC cu 5 camere tripla garnitura, rulouri electrice care asigura o termoizolatie suplimentara la fiecare geam inclusiv la baie, usa metalica antiefractie la intrare, instalatii electrice, instalatii sanitare, sapa autonivelanta precum si suportul tehnic pentru internet si televiziune in fiecare camera. In momentul de fata acesta este la stadiul de finisat la alb, urmand ca dumneavoastra sa va alegeti tapetul sau nuantele zugravelii, modelul parchetului, al gresiei si al faiantei in cuantumul a 1800 de euro. Imobilul este bransat la utilitati apa, curent, gaz si canalizare. Pretul acestui minunat apartament de 2 camere este de 53.000 euro, se poate achizitiona cash, prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa, fara nici un alt cost suplimentar.

apartament cu 2 camere decomandate in sibiu

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 74 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 184223 | actualizat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 53.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 74 m2
  • Suprafata construita: 82 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament de lux cu 2 camere decomandate de vanzare situat in cartierul Arhitectilor Sibiu, o zona foarte bine dezvoltata si cautata datorita minunatei privelisti asupra Muntilor Fagaras.
Acesta este situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje, avand o suprafata construita de 81.50 mp, format din 2 camere decomandate spatioase, bucatarie deschisa, baie cu geam de aerisire, hol si balcon generos de aproximativ 8 mp amenajat cu fier forjat, gresie si stalpi din caramida decorativa.
In pretul acestui apartament este inclus si un loc de parcare propriu pavat, delimitat si numerotat.
Apartamentul se preda la stadiul de cheie avand urmatoarele dotari si finisaje: pereti gletuiti si zugraviti, centrala termica proprie in condensatie Viessmann ( ultima generatie ), calorifere din otel, geamuri termopan din PVC cu 5 camere tripla garnitura, rulouri electrice care asigura o termoizolatie suplimentara la fiecare geam inclusiv la baie, usa metalica antiefractie la intrare, instalatii electrice, instalatii sanitare, sapa autonivelanta precum si suportul tehnic pentru internet si televiziune in fiecare camera.
In momentul de fata acesta este la stadiul de finisat la alb, urmand ca dumneavoastra sa va alegeti tapetul sau nuantele zugravelii, modelul parchetului, al gresiei si al faiantei in cuantumul a 1800 de euro.
Imobilul este bransat la utilitati apa, curent, gaz si canalizare.
Pretul acestui minunat apartament de 2 camere este de 53.000 euro, se poate achizitiona cash, prin Credit Ipotecar sau prin programul Prima Casa, fara nici un alt cost suplimentar.
  • Vanzare 53.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 184223 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 152 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 324 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.12.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei