Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament cu 2 camere decomandate in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
Jan 27, 2016 Jan 27, 2016 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu, zona Ciresica, constructie noua, situat in imediata aprpiere a statii de transport in comun, intr-o zona in plina dezvoltare imobiliara. Proprietatea este amplasata la etajul 1 al unui imobil cu 3 etaje ce are o suprafata de 65 mp si este format dintr-un living luminos, un dormitor generos, o bucatarie inchisa cu acces la terasa, o baie cu geam de aerisire, hol si balcon. In pretul acestui apartament se ofera si un loc de parcare propriu pavat, delimitat si numerotat corespunzator numarului de apartament. Aceta se preda semifinisat cu peretii gletuiti si zugraviti, sapa autonivelanta, centrala termica, calorifere otel, geamuri termopane din PVC ( Rehau), usa metalica antiefractie la intrare. Imobilul este bransat la curent, apa, canalizare si gaz. La cererea se poate opta pentru finisarea completcta a apartamentului la pretul de doar 2500 euro, finisajele facute cuprind usile de interior de calitate superioara, gresie si faianta in baie si pe terasa, parchet laminat, obiecte sanitare (wc, cada sau cabina de dus, chiuveta) prize si intrerupatoare. Pretul apartamentului este de 34500 euro, COMISION ZERO pentru cumparator.

apartament cu 2 camere decomandate in sibiu

Apartament cu 2 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 181514 | actualizat acum 8 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 34.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 65 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu, zona Ciresica, constructie noua, situat in imediata aprpiere a statii de transport in comun, intr-o zona in plina dezvoltare imobiliara. Proprietatea este amplasata la etajul 1 al unui imobil cu 3 etaje ce are o suprafata de 65 mp si este format dintr-un living luminos, un dormitor generos, o bucatarie inchisa cu acces la terasa, o baie cu geam de aerisire, hol si balcon. In pretul acestui apartament se ofera si un loc de parcare propriu pavat, delimitat si numerotat corespunzator numarului de apartament.
Aceta se preda semifinisat cu peretii gletuiti si zugraviti, sapa autonivelanta, centrala termica, calorifere otel, geamuri termopane din PVC ( Rehau), usa metalica antiefractie la intrare. Imobilul este bransat la curent, apa, canalizare si gaz. La cererea se poate opta pentru finisarea completcta a apartamentului la pretul de doar 2500 euro, finisajele facute cuprind usile de interior de calitate superioara, gresie si faianta in baie si pe terasa, parchet laminat, obiecte sanitare (wc, cada sau cabina de dus, chiuveta) prize si intrerupatoare.
Pretul apartamentului este de 34500 euro, COMISION ZERO pentru cumparator.
  • Vanzare 34.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 181514 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 141 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 336 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.10.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei