Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu Broscarie. Apartament decomandat la etajul 3 din 4 etaje. apartament cu 2 camere decomandate 70 mp in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Broscarie - Sibiu
Oct 01, 2014 Oct 01, 2014 Va oferim spre vanzare un apartament foarte spatios situat in Sibiu zona Stefan cel Mare aproape de scoli, gradinite, magazine, banci, parcuri de agrement in aer liber special amenajate pentru copii, statii de taxi si mijloace de transport in comun. Apartamentul este situat la etajul 3 din 4 al unui imobil cu termosistem, iar proprietarul a adus unele modificari practice transformand spartiile mici in open- space oferindu-i acestui apartament mai multa luminozitate si mai mult confort. Structura acestui apartament este urmatoarea: un living foatre spatios, un dormitor, o bucatarie cu loc de luat masa si loc de gatit amenajat pe balcon, o baie cu cada si geam de aerisire si un hol de unde se face accesul in toate incaperile. Pentru a mentine o ambianta placuta si calduroasa pe timpul iernii proprietarul a izolat toate tavanele apartamentului, dar si partea de pe casa scarii aceasta reducand pierderile de caldura. In acest apartament se poate duce un nivel de trai foarte decent si modern deoarece are toate imbunatatirile si utilitatile specifice acestui tip de imobil: gresie, faianta, parchet, ferestre termopan pe structura PVC alb, centrala proprie, calorifere, apometre, contoare de gaz si curent, usi de lemn la interior, usa de termopan la baie si usa metalica antiefractie la intrare. Acest apartament se poate achizitiona complet mobilat si utilat la pretul de 49000 euro.

apartament cu 2 camere decomandate 70 mp in sibiu

Apartament cu 2 camere in zona Broscarie - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155767 | actualizat acum 9 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Broscarie
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 73 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1987

Alte informatii:

Va oferim spre vanzare un apartament foarte spatios situat in Sibiu zona Stefan cel Mare aproape de scoli, gradinite, magazine, banci, parcuri de agrement in aer liber special amenajate pentru copii, statii de taxi si mijloace de transport in comun.
Apartamentul este situat la etajul 3 din 4 al unui imobil cu termosistem, iar proprietarul a adus unele modificari practice transformand spartiile mici in open- space oferindu-i acestui apartament mai multa luminozitate si mai mult confort.
Structura acestui apartament este urmatoarea: un living foatre spatios, un dormitor, o bucatarie cu loc de luat masa si loc de gatit amenajat pe balcon, o baie cu cada si geam de aerisire si un hol de unde se face accesul in toate incaperile.
Pentru a mentine o ambianta placuta si calduroasa pe timpul iernii proprietarul a izolat toate tavanele apartamentului, dar si partea de pe casa scarii aceasta reducand pierderile de caldura.
In acest apartament se poate duce un nivel de trai foarte decent si modern deoarece are toate imbunatatirile si utilitatile specifice acestui tip de imobil: gresie, faianta, parchet, ferestre termopan pe structura PVC alb, centrala proprie, calorifere, apometre, contoare de gaz si curent, usi de lemn la interior, usa de termopan la baie si usa metalica antiefractie la intrare.
Acest apartament se poate achizitiona complet mobilat si utilat la pretul de 49000 euro.
  • Vanzare 49.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155767 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 6 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1790 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 480 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.04.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei