Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 5 din 5 etaje. apartament modern cu balcon lift si parcare zona m

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 21, 2018 May 21, 2018 Cauti o locuinta finisata si intabulata, complet mobilata si utilata modern unde te poti muta imediat? Va oferim spre vanzare apartament compus din 2 camere, bucatarie, baie generoasa cu aerisire naturala, balcon si loc de parcare privat, cu o suprafata totala de 50 mp, situat la etajul 5 al unei constructii edificata in anul 2015 cu acces lift, in jurul acesteia sunt multe locuri de parcare pentru locatari iar accesul spre acesta se face pe strazi asfaltate si iluminate public. De la acest imobil, viitorii proprietari au acces imediat la o multime de magazine, biserica, locuri de joaca pentru copii, benzinarie, piata agro-alimentara, banci, farmacii, scoli, autobuze si statii de taxi ceea ce confera acestora un trai linistit. Locuinta este foarte calduroasa si luminoasa, beneficiaza de termosistem la exterior, are vedere mixta fiind insorita pe tot parcursul zilei si este excelent compartimentata astfel: la intrare se afla un hol cu acces in living-ul deschis cu bucataria cu iesire pe un balcon, al doilea hol intermediar unde este montata masina de spalat rufe, dormitor si baie cu cabina de dus si geam de aerisire. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, este amenajat cu mult bun gust, avand mobila la comanda si electrocasnice de cea mai buna calitate: cuptor si plita electrica, frigider, hota electrica, masina de spalat rufe, printre alte imbunatatiri amintim: pereti zugraviti cu lavabila, izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu folie de protectie, usi noi din lemn la interior, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, acces cablu tv, internet prin fibra optica si interfon. Acest apartament se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 43.990 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Ipotecar.

apartament modern cu balcon lift si parcare zona m

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 42 m2.
Etajul 5 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 215923 | adaugat acum 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 43.990 €
prezentare anunt imobiliar
 • Sibiu
 • Localitate: Sibiu
 • Reper: Mihai viteazu
 • Numar camere: 2
 • Suprafata utila: 42 m2
 • Suprafata construita: 50 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 5
 • Numar etaje: Parter+5 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 2015

Alte informatii:

Cauti o locuinta finisata si intabulata, complet mobilata si utilata modern unde te poti muta imediat?
Va oferim spre vanzare apartament compus din 2 camere, bucatarie, baie generoasa cu aerisire naturala, balcon si loc de parcare privat, cu o suprafata totala de 50 mp, situat la etajul 5 al unei constructii edificata in anul 2015 cu acces lift, in jurul acesteia sunt multe locuri de parcare pentru locatari iar accesul spre acesta se face pe strazi asfaltate si iluminate public.
De la acest imobil, viitorii proprietari au acces imediat la o multime de magazine, biserica, locuri de joaca pentru copii, benzinarie, piata agro-alimentara, banci, farmacii, scoli, autobuze si statii de taxi ceea ce confera acestora un trai linistit.
Locuinta este foarte calduroasa si luminoasa, beneficiaza de termosistem la exterior, are vedere mixta fiind insorita pe tot parcursul zilei si este excelent compartimentata astfel: la intrare se afla un hol cu acces in living-ul deschis cu bucataria cu iesire pe un balcon, al doilea hol intermediar unde este montata masina de spalat rufe, dormitor si baie cu cabina de dus si geam de aerisire.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, este amenajat cu mult bun gust, avand mobila la comanda si electrocasnice de cea mai buna calitate: cuptor si plita electrica, frigider, hota electrica, masina de spalat rufe, printre alte imbunatatiri amintim: pereti zugraviti cu lavabila, izolatie termica si fonica la exterior, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu folie de protectie, usi noi din lemn la interior, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, acces cablu tv, internet prin fibra optica si interfon.
Acest apartament se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 43.990 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Ipotecar.
 • Vanzare 43.990 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215923 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Sin Daniel
Actualizata: acum 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 663 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 947 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei