Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la Parter din 1 etaj. afacere la cheie regim hotelier sibiu zona centrul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Apartament modern compus din 2 garsoniere alaturate cu intrari separate de vanzare, in Sibiu zona Centrul Istoric, cu o suprafata totala de 70 mp, situate la parterul unei case solide ce dispune de acoperis rezistent nou din tigla, pozitionat in cea mai cautata zona turistica a orasului, in imediata apropiere de toate punctele citadine de interes necesare unui trai linistit. Garsonierele sunt momentan inchiriate in regim hotelier, viitorul cumparator are posibilitatea continuarii acestui business foarte profitabil sau chiar preluarea portofoliului de clienti ( garsonierele sunt rezervate pe o perioada lunga, inclusiv luna august ) dar si contractului Booking ( recenzia din partea acestora cu procentaj 9,5 din 10 este una spectaculoasa ), pe langa aceasta oportunitate de investitie sigura cu o recuperare a investitiei in cativa ani, cele doua garsoniere pot fi achizitionate si pentru a servi drept locuinta pentru clientii pretentiosi. Aceasta locuinta a fost finisata si renovata in totalitate in anul 2017, atunci cand i-au fost aduse urmatoarele imbunatatiri si dotari: instalatii sanitare si electrice noi, geamuri si usi noi din termopan, parchet din stejar raschetat si lacuit, centrala termica proprie pe gaz cu termostat, instalatie din cupru si calorifere din otel, router wirelles, pereti gletuiti si zugraviti in lavabila, gresie si faianta, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), 2 TV Led in camere, acces cablu tv si internet. Aceasta proprietate este impartita in doua garsoniere decomandate: prima este formata dintr-o camera, bucatarie, debara si baie iar cea de a doua tot dintr-o camere, bucatarie si baie, toate acestea sunt complet mobilate cu mobilier de calitate iar electrocasnicele se afla in garantie, la subsol viitorul proprietar va dispune de o pivnita generoasa 8 mp. Pretul pentru acest apartament cochet, mobilat si utilat este de 99.900 euro negociabil.

afacere la cheie regim hotelier sibiu zona centrul

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 58 m2.
Parter / 1 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 214149 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 99.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 58 m2
  • Suprafata construita: 70 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Apartament modern compus din 2 garsoniere alaturate cu intrari separate de vanzare, in Sibiu zona Centrul Istoric, cu o suprafata totala de 70 mp, situate la parterul unei case solide ce dispune de acoperis rezistent nou din tigla, pozitionat in cea mai cautata zona turistica a orasului, in imediata apropiere de toate punctele citadine de interes necesare unui trai linistit.
Garsonierele sunt momentan inchiriate in regim hotelier, viitorul cumparator are posibilitatea continuarii acestui business foarte profitabil sau chiar preluarea portofoliului de clienti ( garsonierele sunt rezervate pe o perioada lunga, inclusiv luna august ) dar si contractului Booking ( recenzia din partea acestora cu procentaj 9,5 din 10 este una spectaculoasa ), pe langa aceasta oportunitate de investitie sigura cu o recuperare a investitiei in cativa ani, cele doua garsoniere pot fi achizitionate si pentru a servi drept locuinta pentru clientii pretentiosi.
Aceasta locuinta a fost finisata si renovata in totalitate in anul 2017, atunci cand i-au fost aduse urmatoarele imbunatatiri si dotari: instalatii sanitare si electrice noi, geamuri si usi noi din termopan, parchet din stejar raschetat si lacuit, centrala termica proprie pe gaz cu termostat, instalatie din cupru si calorifere din otel, router wirelles, pereti gletuiti si zugraviti in lavabila, gresie si faianta, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), 2 TV Led in camere, acces cablu tv si internet.
Aceasta proprietate este impartita in doua garsoniere decomandate: prima este formata dintr-o camera, bucatarie, debara si baie iar cea de a doua tot dintr-o camere, bucatarie si baie, toate acestea sunt complet mobilate cu mobilier de calitate iar electrocasnicele se afla in garantie, la subsol viitorul proprietar va dispune de o pivnita generoasa 8 mp.
Pretul pentru acest apartament cochet, mobilat si utilat este de 99.900 euro negociabil.
  • Vanzare 99.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214149 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 771 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1313 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei