Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la Parter din 1 etaj. apartament confort i la casa cu garaj si curte zon

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 De vanzare apartament confort I cu 2 camere, curte, garaj si pivnita, in Sibiu zona Spitalul Judetean, pozitionat la parterul inalt al unei case solide din caramida si pod acoperit cu tigla, cu o suprafata totala de 62 mp avand contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ) fata de celelalte 3 familii cu care se invecineaza in aceeasi curte, pretabil pentru locuinta, spatiu comercial sau orice alt tip de investitie. Locuinta este situata intr-o zona foarte linistita de case si vile, pe o strada asfaltata si iluminata public, cu locuri de parcare si spatii verzi, in apropiere sunt magazine, banci, spitale, farmacii, restaurante, biserica, parcuri, statie de autobuz sau taxi. Aceasta proprietate detine un garaj de 25 mp, o pivnita uscata de 4 mp si cota parte de 1/4 din terenul total al proprietatii din care face parte in suprafata de 1085 mp, aici se mai pot amenaja o filigorie cu un grill sau chiar un loc de joaca pentru copii. Apartamentul este structurat astfel: hol la intrare, doua camere decomandate, bucatarie cu loc de luat masa si acces la o camara, baie cu aerisire naturala si cada, acestea sunt complet mobilate si utilate si prezinta urmatoarele imbunatatiri si dotari: centrala termica proprie pe gaz marca Ariston in garantie, calorifere din otel si instalatie din cupru, gresie, faianta, pereti zugraviti cu lavabila, obiecte sanitare, parchet din lemn masiv, soba din teracota, usi din lemn la intrare si interior, geamuri duble din lemn, acces cablu tv si internet dar si la utilitati precum apa, canalizare, curent si gaz. Pretul pentru acest apartament mobilat este de 71.990 euro negociabil, pe langa plata Cash se accepta si Creditul Ipotecar.

apartament confort i la casa cu garaj si curte zon

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 52 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 214086 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 71.990 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Spitalul judetean
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 52 m2
  • Suprafata construita: 62 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

De vanzare apartament confort I cu 2 camere, curte, garaj si pivnita, in Sibiu zona Spitalul Judetean, pozitionat la parterul inalt al unei case solide din caramida si pod acoperit cu tigla, cu o suprafata totala de 62 mp avand contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ) fata de celelalte 3 familii cu care se invecineaza in aceeasi curte, pretabil pentru locuinta, spatiu comercial sau orice alt tip de investitie.
Locuinta este situata intr-o zona foarte linistita de case si vile, pe o strada asfaltata si iluminata public, cu locuri de parcare si spatii verzi, in apropiere sunt magazine, banci, spitale, farmacii, restaurante, biserica, parcuri, statie de autobuz sau taxi.
Aceasta proprietate detine un garaj de 25 mp, o pivnita uscata de 4 mp si cota parte de 1/4 din terenul total al proprietatii din care face parte in suprafata de 1085 mp, aici se mai pot amenaja o filigorie cu un grill sau chiar un loc de joaca pentru copii.
Apartamentul este structurat astfel: hol la intrare, doua camere decomandate, bucatarie cu loc de luat masa si acces la o camara, baie cu aerisire naturala si cada, acestea sunt complet mobilate si utilate si prezinta urmatoarele imbunatatiri si dotari: centrala termica proprie pe gaz marca Ariston in garantie, calorifere din otel si instalatie din cupru, gresie, faianta, pereti zugraviti cu lavabila, obiecte sanitare, parchet din lemn masiv, soba din teracota, usi din lemn la intrare si interior, geamuri duble din lemn, acces cablu tv si internet dar si la utilitati precum apa, canalizare, curent si gaz.
Pretul pentru acest apartament mobilat este de 71.990 euro negociabil, pe langa plata Cash se accepta si Creditul Ipotecar.
  • Vanzare 71.990 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214086 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 862 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2129 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei