Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament 70 mp utili etaj 1 strada tipografilor

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 Apartament la casa cu 2 camere decomandate si 70 mp utili situat la etajul 1 al unei cladiri amplasate idilic pe strada Tipografilor din Sibiu, ideal pentru inchiriat in regim hotelier sau sediu de birouri. Apartamentul a fost renovat complet in anul 2014 fiindu-i schimbate toate instalatiile, imbunatatirile acestuia constand in centrala termica Bosch, caloriferele de otel, gresia si faianta de calitate, geamurile de tip termopan, usa metalica la intrare, tavanele coborate si izolate cu vata minerala, sapele trase si parchetul laminat izolat. Suprafata foarte generoasa de 70 mp utili este inteligent distribuita, holul incapator decomandand cele 2 camere mari, bucataria si baia. Camerele ( 18 mp respectiv 15 mp utili ) sunt diametral opuse, accesul separat al fiecareia la bucatarie si baie creand intimitate si confort. Orientarea foarte buna catre soare este evidentiata de geamurile mari de tip termopan de calitate montate pe interior pentru a respecta specificul caselor din zona istorica. Bucataria este mobilata si utilata modern, electrocasnicele noi satisfacand pretentiile oricarei gospodine. Baia cu geam de aerisire este superba, mobilierul, gresia si faianta avand un contrast cromatic de exceptie. Cabina mare de dus cu hidromasaj, radio si telefon, sporeste confortul acestui spatiu caruia i s-a acordat o mare atentie. Imobilul are 2 pivnite cu o suprafata totala de 25 mp utili, locul pentru depozitare fiind foarte util. Atuurile zonei sunt indubitabile, iar raportul pret-calitate este excelent. Privelistea este deosebit de frumoasa fiindca apartamentul are deschidere la doua strazi, panorama fiind nepretuita. Apartamentul reprezinta o investitie excelenta fiindca investitiile in imbunatatirile acestuia au fost mari, iar structura acestuia este adaptabila oricarui gen de activitate. Distanta pana in Piata Mare fiind de 300 metri liniari, punctul de reper este foarte usor de descris si accesul la toate punctele de interes este facil. Pretul acestui imobil partial mobilat si utilat este 74.500 euro usor negociabil doar in varianta Cash.  

apartament 70 mp utili etaj 1 strada tipografilor

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212630 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 74.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae balcescu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 84 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1930

Alte informatii:

Apartament la casa cu 2 camere decomandate si 70 mp utili situat la etajul 1 al unei cladiri amplasate idilic pe strada Tipografilor din Sibiu, ideal pentru inchiriat in regim hotelier sau sediu de birouri. Apartamentul a fost renovat complet in anul 2014 fiindu-i schimbate toate instalatiile, imbunatatirile acestuia constand in centrala termica Bosch, caloriferele de otel, gresia si faianta de calitate, geamurile de tip termopan, usa metalica la intrare, tavanele coborate si izolate cu vata minerala, sapele trase si parchetul laminat izolat.
Suprafata foarte generoasa de 70 mp utili este inteligent distribuita, holul incapator decomandand cele 2 camere mari, bucataria si baia. Camerele ( 18 mp respectiv 15 mp utili ) sunt diametral opuse, accesul separat al fiecareia la bucatarie si baie creand intimitate si confort. Orientarea foarte buna catre soare este evidentiata de geamurile mari de tip termopan de calitate montate pe interior pentru a respecta specificul caselor din zona istorica.
Bucataria este mobilata si utilata modern, electrocasnicele noi satisfacand pretentiile oricarei gospodine.
Baia cu geam de aerisire este superba, mobilierul, gresia si faianta avand un contrast cromatic de exceptie. Cabina mare de dus cu hidromasaj, radio si telefon, sporeste confortul acestui spatiu caruia i s-a acordat o mare atentie.
Imobilul are 2 pivnite cu o suprafata totala de 25 mp utili, locul pentru depozitare fiind foarte util.
Atuurile zonei sunt indubitabile, iar raportul pret-calitate este excelent. Privelistea este deosebit de frumoasa fiindca apartamentul are deschidere la doua strazi, panorama fiind nepretuita. Apartamentul reprezinta o investitie excelenta fiindca investitiile in imbunatatirile acestuia au fost mari, iar structura acestuia este adaptabila oricarui gen de activitate. Distanta pana in Piata Mare fiind de 300 metri liniari, punctul de reper este foarte usor de descris si accesul la toate punctele de interes este facil.
Pretul acestui imobil partial mobilat si utilat este 74.500 euro usor negociabil doar in varianta Cash.
 
  • Vanzare 74.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212630 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 882 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1801 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei