Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la Parter. apartament pretabil pentru regim hotelier in centr

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Apartament pretabil pentru inchiriere in regim hotelier, de vanzare in Centrul Istoric din Sibiu, o zona cu un trecut istoric impresionant, frumusetea medievala conservata facand din aceasta zona un punct turistic care nu este ratat de turisti. Casa din care face parte acest apartament este situata in mijlocul unor cladiri cu arhitectura medieval autentica, privelistea fiind completa si echilibrata, in apropiere aflandu-se si cel mai vechi restaurant din Romania, "Butoiul de aur" construit in a doua jumatate a secolului al XIV-lea. Cu o suprafata utila de 114 mp, structurata pe un singur nivel, apartamentul are camere de 34 mp respectiv 28 mp, luminozitatea acestora fiind asigurata de geamurile mari din lemn cu jaluzele din lemn. Acestea sunt mobilate clasic, cu podea din lemn lacuit, dotate cu televizor si sunt incalzite prin sobele pe gaz cu termostate separate. Bucataria este mobilata si utilata cu masina de spalat rufe, aragaz si cuptor. Baia este mobilata si dotata cu cada si geam de aerisire. Aceste doua incaperi sunt incalzite cu ajutorul centralei termice. Podul casei este foarte spatios, existand posibilitatea de mansardare, putand fi create inca 4 camere generoase ca si spatiu, acest lucru reprezentand un real avantaj si potential al acestui imobil pentru inchiriere in regim hotelier, luand in calcul si zona in care se afla si de asemenea posibilitatea de a crea o intrare separata, din strada. Apartamentul dispune si de o terasa, in curtea comuna, mai exact langa intrarea in imobil, care poate fi amenajata pentru relaxare si de asemenea de un garaj spatios de 15 mp utili. Ca imbunatatiri putem mentiona: usa la intrare din termopan cu tamplarie PVC, usi de interior din lemn, gresie, faianta, podeaua din lemn lacuit, jaluzele din lemn, centrala termica si calorifere din otel, sobe pe gaz cu termostate separate si tavanele decorative. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 95.000 euro negociabil, putand fi achizitionat Cash sau prin Credit Bancar.

apartament pretabil pentru regim hotelier in centr

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 114 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 212481 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 95.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 114 m2
  • Suprafata construita: 136 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1930

Alte informatii:

Apartament pretabil pentru inchiriere in regim hotelier, de vanzare in Centrul Istoric din Sibiu, o zona cu un trecut istoric impresionant, frumusetea medievala conservata facand din aceasta zona un punct turistic care nu este ratat de turisti. Casa din care face parte acest apartament este situata in mijlocul unor cladiri cu arhitectura medieval autentica, privelistea fiind completa si echilibrata, in apropiere aflandu-se si cel mai vechi restaurant din Romania, "Butoiul de aur" construit in a doua jumatate a secolului al XIV-lea.
Cu o suprafata utila de 114 mp, structurata pe un singur nivel, apartamentul are camere de 34 mp respectiv 28 mp, luminozitatea acestora fiind asigurata de geamurile mari din lemn cu jaluzele din lemn.
Acestea sunt mobilate clasic, cu podea din lemn lacuit, dotate cu televizor si sunt incalzite prin sobele pe gaz cu termostate separate.
Bucataria este mobilata si utilata cu masina de spalat rufe, aragaz si cuptor. Baia este mobilata si dotata cu cada si geam de aerisire.
Aceste doua incaperi sunt incalzite cu ajutorul centralei termice. Podul casei este foarte spatios, existand posibilitatea de mansardare, putand fi create inca 4 camere generoase ca si spatiu, acest lucru reprezentand un real avantaj si potential al acestui imobil pentru inchiriere in regim hotelier, luand in calcul si zona in care se afla si de asemenea posibilitatea de a crea o intrare separata, din strada.
Apartamentul dispune si de o terasa, in curtea comuna, mai exact langa intrarea in imobil, care poate fi amenajata pentru relaxare si de asemenea de un garaj spatios de 15 mp utili.
Ca imbunatatiri putem mentiona: usa la intrare din termopan cu tamplarie PVC, usi de interior din lemn, gresie, faianta, podeaua din lemn lacuit, jaluzele din lemn, centrala termica si calorifere din otel, sobe pe gaz cu termostate separate si tavanele decorative.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 95.000 euro negociabil, putand fi achizitionat Cash sau prin Credit Bancar.
  • Vanzare 95.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212481 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 696 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1572 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei