Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 6 din 10 etaje. apartament cu 2 camere in zona mihai viteazu sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Feb 05, 2018 Feb 05, 2018 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Mihai Viteazu din Sibiu, situat la etaj intermediar 6 al unui imobil cu 10 etaje, constructie noua din 2014, locuinta beneficiaza de o suprafata totala de 52 mp. Locuinta se vinde partial mobilata si utilata si este compusa din 2 dormitoare, bucatarie open space, o baie si un hol. Baia este mobilata, dispune de cada, masina de spalat rufe si geam de aerisire. Din punct de vedere al imbunatatirilor apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie marca Porotherm, calorifere de otel, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usa de metal la intrare, usi interioare marca Porta Doors din pal perforat, parchet laminat, tavan decorativ, tablou cu sigurante separate pentru consumatorii de mare putere. La constructia imobilului s-a folosit caramida marca Porotherm de 30 cm la zidaria exterioara, de grosime 25 cm la zidaria interioara si de 15 cm la compartimentarile interioare, peretii au tencuiala pe baza de ipsos si lavabila, izolatie exterioara, casa scarii dispune de senzori de miscare pentru iluminat. Imobilul are lift silentios si supraveghere video pentru o mai buna siguranta a locatarilor. Locuinta se afla intr-o zona linistita care ofera accesul cu usurinta spre punctele de interes public din Sibiu,  intr-o zona linistita, ferita de zgomotul cotidian al orasului, in vecinatatea institutiilor de invatamant, magazine alimentare, farmacii, statii de autobuz si taxi, fiind un camin ideal pentru un cuplu sau a unei familii, satisfacand toate aspectele specifice traiului cotidian. Pretul de vanzare al apartamentului partial mobilat si utilat este de 48.500 euro usor negociabil. Exista posibilitatea de achizitionare si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 2 camere in zona mihai viteazu sibiu

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 43 m2.
Etajul 6 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 211162 | adaugat acum 6 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 48.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 43 m2
  • Suprafata construita: 52 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 6
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2014

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Mihai Viteazu din Sibiu, situat la etaj intermediar 6 al unui imobil cu 10 etaje, constructie noua din 2014, locuinta beneficiaza de o suprafata totala de 52 mp.

Locuinta se vinde partial mobilata si utilata si este compusa din 2 dormitoare, bucatarie open space, o baie si un hol.
Baia este mobilata, dispune de cada, masina de spalat rufe si geam de aerisire.

Din punct de vedere al imbunatatirilor apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie marca Porotherm, calorifere de otel, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usa de metal la intrare, usi interioare marca Porta Doors din pal perforat, parchet laminat, tavan decorativ, tablou cu sigurante separate pentru consumatorii de mare putere. La constructia imobilului s-a folosit caramida marca Porotherm de 30 cm la zidaria exterioara, de grosime 25 cm la zidaria interioara si de 15 cm la compartimentarile interioare, peretii au tencuiala pe baza de ipsos si lavabila, izolatie exterioara, casa scarii dispune de senzori de miscare pentru iluminat. Imobilul are lift silentios si supraveghere video pentru o mai buna siguranta a locatarilor.

Locuinta se afla intr-o zona linistita care ofera accesul cu usurinta spre punctele de interes public din Sibiu,  intr-o zona linistita, ferita de zgomotul cotidian al orasului, in vecinatatea institutiilor de invatamant, magazine alimentare, farmacii, statii de autobuz si taxi, fiind un camin ideal pentru un cuplu sau a unei familii, satisfacand toate aspectele specifice traiului cotidian.

Pretul de vanzare al apartamentului partial mobilat si utilat este de 48.500 euro usor negociabil. Exista posibilitatea de achizitionare si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 48.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211162 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 912 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 970 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.02.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei