Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 12 din 17 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu pe bulevardul miha

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Nov 02, 2017 Nov 02, 2017 Apartament intabulat cu 2 camere de vanzare, in Sibiu, zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 12 din 17 al unui imobil constructie noua anul 2015, cu o suprafata totala de 50 mp, avand o vedere superba asupra orasului si imprejurimilor. Locuinta se preda la stadiul de gri avansat avand urmatoarele imbunatatiri si dotari: sape autonivelante in toate incaperile, pereti tencuiti si tinciuiti, structura rezistenta cu stalpi din beton si caramida, termoizolatie la exterior de 10 cm, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, usa metalica la intrare cu sistem antiefractie, interfon la intrarea in scara care are acces la doua lifturi cu reviziile facute la zi, centrala termica cu calorifere din otel, instalatie electrica facuta prin copex dar si bransamente pentru apa, curent si gaz, iar in fiecare camera exista cablaj Tv si internet. Apartamentul este excelent compartimentat: hol la intrare, living de tip open-space cu bucataria, dormitor matrimonial si o baie prevazuta cu aerisire, toate acestea insumeaza o suprafata utila de 42 mp. Zona in care este amplasat acest imobil este una de foarte mare interes, in imediata apropiere sunt toate punctele de interes public necesare printre care: Centrul Comercial Shopping City, statie pentru mijloacele de transport in comun sau taxi, institutii de invatamant, magazine, hotel, loc de joaca pentru copii, biserica, piata agroalimentara, banci sau farmacii. Acest apartament se vinde la pretul de 25900 euro ( TVA 5% inclus ), se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.

apartament cu 2 camere in sibiu pe bulevardul miha

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 42 m2.
Etajul 12 / 17 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 204074 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 25.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 42 m2
  • Suprafata construita: 50 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 12
  • Numar etaje: Parter+17 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament intabulat cu 2 camere de vanzare, in Sibiu, zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 12 din 17 al unui imobil constructie noua anul 2015, cu o suprafata totala de 50 mp, avand o vedere superba asupra orasului si imprejurimilor.
Locuinta se preda la stadiul de gri avansat avand urmatoarele imbunatatiri si dotari: sape autonivelante in toate incaperile, pereti tencuiti si tinciuiti, structura rezistenta cu stalpi din beton si caramida, termoizolatie la exterior de 10 cm, geamuri termopan cu tamplarie Pvc, usa metalica la intrare cu sistem antiefractie, interfon la intrarea in scara care are acces la doua lifturi cu reviziile facute la zi, centrala termica cu calorifere din otel, instalatie electrica facuta prin copex dar si bransamente pentru apa, curent si gaz, iar in fiecare camera exista cablaj Tv si internet.
Apartamentul este excelent compartimentat: hol la intrare, living de tip open-space cu bucataria, dormitor matrimonial si o baie prevazuta cu aerisire, toate acestea insumeaza o suprafata utila de 42 mp.
Zona in care este amplasat acest imobil este una de foarte mare interes, in imediata apropiere sunt toate punctele de interes public necesare printre care: Centrul Comercial Shopping City, statie pentru mijloacele de transport in comun sau taxi, institutii de invatamant, magazine, hotel, loc de joaca pentru copii, biserica, piata agroalimentara, banci sau farmacii.
Acest apartament se vinde la pretul de 25900 euro ( TVA 5% inclus ), se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar.
  • Vanzare 25.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204074 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 535 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1335 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei