Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. afacere la cheie regim hotelier sibiu zona centrul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Mar 24, 2017 Mar 24, 2017 Ocazie! Apartament de lux compus din 2 garsoniere alaturate cu intrari separate de vanzare, in Sibiu zona Centrul Istoric, cu o suprafata totala de 78 mp, situate la etajul 1 al unei case solide ce dispune de acoperis rezistent din tigla, pozitionat in cea mai cautata zona turistica a orasului, in imediata apropiere de toate punctele citadine de interes necesare unui trai linistit. Garsonierele sunt momentan inchiriate in regim hotelier, viitorul cumparator are posibilitatea continuarii acestui business foarte profitabil ( venit 2200 euro / lunar ) sau chiar preluarea portofoliului de clienti ( garsonierele sunt rezervate pe o perioada lunga, inclusiv luna august ) dar si contractului Booking ( recenzia din partea acestora cu procentaj 9,8 din 10 este una spectaculoasa ), pe langa aceasta oportunitate de investitie sigura cu o recuperare a investitiei in maxim 4 ani, cele doua garsoniere pot fi achizitionate si pentru a servi drept locuinta pentru clientii pretentiosi. Aceasta locuinta a fost finisata si renovata in totalitate in anul 2016, atunci cand i-au fost aduse urmatoarele imbunatatiri si dotari: instalatii sanitare si electrice noi, geamuri duble din lemn reconditionate, usi noi din lemn masiv de frasin la intrare si interior, parchet din stejar raschetat si lacuit, centrala termica proprie pe gaz cu termostat si calorifere din otel, router wirelles, pereti gletuiti si zugraviti in lavabila, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), 2 TV Led Samsung in camere, acces cablu tv si internet. Aceasta proprietate dispune si de o pivnita intabulata foarte spatioasa la subsol, o camara, impartita in doua garsoniere: prima este formata dintr-un living spatios si luminos de tip open-space cu bucataria si o baie moderna cu cabina de dus si geam de aerisire; a doua garsoniera este formata dintr-un dormitor matrimonial, o bucatarie si o baie cu cabina de dus si obiecte sanitare de cea mai buna calitate, toate acestea sunt complet mobilate cu mobilier din lemn masiv. Pretul pentru acest apartament cochet, mobilat si utilat este de 87300 euro negociabil.

afacere la cheie regim hotelier sibiu zona centrul

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 203465 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 87.300 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 65 m2
  • Suprafata construita: 78 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1930

Alte informatii:

Ocazie! Apartament de lux compus din 2 garsoniere alaturate cu intrari separate de vanzare, in Sibiu zona Centrul Istoric, cu o suprafata totala de 78 mp, situate la etajul 1 al unei case solide ce dispune de acoperis rezistent din tigla, pozitionat in cea mai cautata zona turistica a orasului, in imediata apropiere de toate punctele citadine de interes necesare unui trai linistit.
Garsonierele sunt momentan inchiriate in regim hotelier, viitorul cumparator are posibilitatea continuarii acestui business foarte profitabil ( venit 2200 euro / lunar ) sau chiar preluarea portofoliului de clienti ( garsonierele sunt rezervate pe o perioada lunga, inclusiv luna august ) dar si contractului Booking ( recenzia din partea acestora cu procentaj 9,8 din 10 este una spectaculoasa ), pe langa aceasta oportunitate de investitie sigura cu o recuperare a investitiei in maxim 4 ani, cele doua garsoniere pot fi achizitionate si pentru a servi drept locuinta pentru clientii pretentiosi.
Aceasta locuinta a fost finisata si renovata in totalitate in anul 2016, atunci cand i-au fost aduse urmatoarele imbunatatiri si dotari: instalatii sanitare si electrice noi, geamuri duble din lemn reconditionate, usi noi din lemn masiv de frasin la intrare si interior, parchet din stejar raschetat si lacuit, centrala termica proprie pe gaz cu termostat si calorifere din otel, router wirelles, pereti gletuiti si zugraviti in lavabila, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ), 2 TV Led Samsung in camere, acces cablu tv si internet.
Aceasta proprietate dispune si de o pivnita intabulata foarte spatioasa la subsol, o camara, impartita in doua garsoniere: prima este formata dintr-un living spatios si luminos de tip open-space cu bucataria si o baie moderna cu cabina de dus si geam de aerisire; a doua garsoniera este formata dintr-un dormitor matrimonial, o bucatarie si o baie cu cabina de dus si obiecte sanitare de cea mai buna calitate, toate acestea sunt complet mobilate cu mobilier din lemn masiv.
Pretul pentru acest apartament cochet, mobilat si utilat este de 87300 euro negociabil.
  • Vanzare 87.300 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203465 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 269 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1873 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei