Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament mobilat cu 2 camere in sibiu zona rahov

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Aug 23, 2017 Aug 23, 2017 De vanzare apartament intabulat cu 2 camere complet mobilate si utilate in Sibiu zona Rahovei, cu o suprafata totala de 73 mp, construit si finisat in anul 2009 cu materiale de cea mai buna calitate, situat intr-o zona foarte linistita si ferita de traficul si agitatia cotidiana, situat la etajul 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica la exterior si acoperis rezistent de tigla. Aceasta locuinta este ideala pentru o familie tanara aflata la inceput de drum sau pentru investitie ( inchiriere pe termen lung ), cu taxe mici la utilitati, are o compartimentare foarte utila pe cele 2 nivele astfel: la intrare este un hol ce dispune de cuier si de o scara masiva din fier, in continuare se afla un living de tip open-space cu bucataria, o baie spatioasa prevazuta cu cada si geam de aerisire si un balcon care a fost anulat ulterior prin marirea livingului, la nivelul superior se afla 1 dormitor foarte spatios si luminos de 26 mp. Apartamentul prezinta numeroase imbunatatiri si dotari printre care: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu instalatie din cupru si calorifere din otel, scara interioara din fier, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet si se vinde utilat cu aragaz, frigider si masina de spalat marca Arctic. Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata public, in apropierea Bulevardului Mihai Viteazu, langa acesta sunt magazine, statii de autobuz si taxi, unitati bancare, loc de joaca pentru copii, scoli, gradinite, biserica, piata agroalimentara, distanta pana la Centrul Comercial Shopping City este de doar 5 minute de mers pe jos. Pretul de vanzare pentru acest apartament mobilat si utilat este de 33.500 euro negociabil, se accepta orice tip de Creditare Bancara.

apartament mobilat cu 2 camere in sibiu zona rahov

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 61 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202455 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 61 m2
  • Suprafata construita: 73 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

De vanzare apartament intabulat cu 2 camere complet mobilate si utilate in Sibiu zona Rahovei, cu o suprafata totala de 73 mp, construit si finisat in anul 2009 cu materiale de cea mai buna calitate, situat intr-o zona foarte linistita si ferita de traficul si agitatia cotidiana, situat la etajul 5 al unui imobil ce dispune de izolatie termica la exterior si acoperis rezistent de tigla.
Aceasta locuinta este ideala pentru o familie tanara aflata la inceput de drum sau pentru investitie ( inchiriere pe termen lung ), cu taxe mici la utilitati, are o compartimentare foarte utila pe cele 2 nivele astfel: la intrare este un hol ce dispune de cuier si de o scara masiva din fier, in continuare se afla un living de tip open-space cu bucataria, o baie spatioasa prevazuta cu cada si geam de aerisire si un balcon care a fost anulat ulterior prin marirea livingului, la nivelul superior se afla 1 dormitor foarte spatios si luminos de 26 mp.
Apartamentul prezinta numeroase imbunatatiri si dotari printre care: geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu instalatie din cupru si calorifere din otel, scara interioara din fier, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet si se vinde utilat cu aragaz, frigider si masina de spalat marca Arctic.
Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata public, in apropierea Bulevardului Mihai Viteazu, langa acesta sunt magazine, statii de autobuz si taxi, unitati bancare, loc de joaca pentru copii, scoli, gradinite, biserica, piata agroalimentara, distanta pana la Centrul Comercial Shopping City este de doar 5 minute de mers pe jos.
Pretul de vanzare pentru acest apartament mobilat si utilat este de 33.500 euro negociabil, se accepta orice tip de Creditare Bancara.
  • Vanzare 33.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202455 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 627 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2582 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei