Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 5 din 5 etaje. apartament cu 2 camere decomandate in sibiu zona r

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Mar 14, 2017 Mar 14, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare, in Sibiu pe strada Plugarilor zona Rahovei, cu o suprafata totala de 77 mp, situat intr-o zona foarte linistita, la etajul 5 al unui imobil ce beneficiaza de acoperis solid de tigla, izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara. Aceasta locuinta a fost construita in anul 2007 pe structura de BCA si lemn, este foarte rezistenta, bine compartimentata astfel: la primul nivel un hol, living, bucatarie, o baie cu cada si geam de aerisire, accesul la nivelul superior se face cu ajutorul unei scari de lemn pe profil metalic, aici este un dormitor foarte spatios si luminos. Acest apartament pune la dispozitia cumparatorului o suprafata utila de 64 mp, este utilatat cu frigider, aragaz, masina de spalat si are numeroase imbunatatiri de cea mai inalta calitate cum ar fi: izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet laminat, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet. Imobilul in care se afla acest apartament este situat pe o strada foarte linistita, asfaltata si iluminata public avand in imediata apropiere toate punctele de interes public necesare unui trai linistit cum ar fi: piata agroalimentara, biserica, institutii de invatamant, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, spatii comerciale, sucursale bancare sau farmacii. Pretul pentru acest apartament partial mobilat / utilat este de 33500 euro negociabil.

apartament cu 2 camere decomandate in sibiu zona r

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 64 m2.
Etajul 5 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201314 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 64 m2
  • Suprafata construita: 77 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 5
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare, in Sibiu pe strada Plugarilor zona Rahovei, cu o suprafata totala de 77 mp, situat intr-o zona foarte linistita, la etajul 5 al unui imobil ce beneficiaza de acoperis solid de tigla, izolatie exterioara si interfon la intrarea in scara.
Aceasta locuinta a fost construita in anul 2007 pe structura de BCA si lemn, este foarte rezistenta, bine compartimentata astfel: la primul nivel un hol, living, bucatarie, o baie cu cada si geam de aerisire, accesul la nivelul superior se face cu ajutorul unei scari de lemn pe profil metalic, aici este un dormitor foarte spatios si luminos.
Acest apartament pune la dispozitia cumparatorului o suprafata utila de 64 mp, este utilatat cu frigider, aragaz, masina de spalat si are numeroase imbunatatiri de cea mai inalta calitate cum ar fi: izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet laminat, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet.
Imobilul in care se afla acest apartament este situat pe o strada foarte linistita, asfaltata si iluminata public avand in imediata apropiere toate punctele de interes public necesare unui trai linistit cum ar fi: piata agroalimentara, biserica, institutii de invatamant, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, spatii comerciale, sucursale bancare sau farmacii.
Pretul pentru acest apartament partial mobilat / utilat este de 33500 euro negociabil.
  • Vanzare 32.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201314 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 750 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 8755 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei