Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 9 din 10 etaje. apartament 2 camere decomandate in sibiu zona miha

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Jan 07, 2017 Jan 07, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 9 al unui imobil cu 10 etaje, dotat cu lift, construit din caramida, izolat termic la exterior in anul 2011, cu o suprafata totala de 83 mp. Acesta este pozitionat in cea mai cautata zona din Sibiu, este situat pe partea opusa a bulevardului fapt pentru care beneficiati de liniste si totodata de acces la tot ceea ce inseamna viata cotidiana in mai putin de un minut. Locuinta este compartimentata astfel: living de 20 mp de unde se poate vedea panorama orasului prin geamurile mari, holul incapator unde puteti amenaja o camera de zi, bucatarie spatioasa cu iesire pe balcon si debara, balcon luminos si calduros inchis cu geam termopan, baie cu cada si geam de aerisire si dormitor incapator cu geam spre privelistea orasului. Apartamentul este pretabil pentru investitie sau locuinta de familie, este dotat cu centrala termica, usa metalica la intrare, parchet laminat, geamuri termopan, gresie, faianta, aragaz, frigider, masina de spalat acest apartament nu necesita nici o investitie. Locuinta se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 54.500 euro.

apartament 2 camere decomandate in sibiu zona miha

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 69 m2.
Etajul 9 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 200246 | actualizat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 54.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 69 m2
  • Suprafata construita: 83 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 9
  • Numar etaje: Parter+10 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 9 al unui imobil cu 10 etaje, dotat cu lift, construit din caramida, izolat termic la exterior in anul 2011, cu o suprafata totala de 83 mp.
Acesta este pozitionat in cea mai cautata zona din Sibiu, este situat pe partea opusa a bulevardului fapt pentru care beneficiati de liniste si totodata de acces la tot ceea ce inseamna viata cotidiana in mai putin de un minut.
Locuinta este compartimentata astfel: living de 20 mp de unde se poate vedea panorama orasului prin geamurile mari, holul incapator unde puteti amenaja o camera de zi, bucatarie spatioasa cu iesire pe balcon si debara, balcon luminos si calduros inchis cu geam termopan, baie cu cada si geam de aerisire si dormitor incapator cu geam spre privelistea orasului.
Apartamentul este pretabil pentru investitie sau locuinta de familie, este dotat cu centrala termica, usa metalica la intrare, parchet laminat, geamuri termopan, gresie, faianta, aragaz, frigider, masina de spalat acest apartament nu necesita nici o investitie.
Locuinta se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 54.500 euro.
  • Vanzare 54.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200246 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 263 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1731 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei