Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 4 din 7 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona spitalul jude

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Nov 22, 2016 Nov 22, 2016 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Garii, situat la etajul intermadiar 3 din 7 al unui imobil construit in anul 2008, desfasurat pe o suprafata totala de 82 mp, ce beneficiaza de lift si interfon la intrarea in imobil. Locuinta ofera un confort sporit datorita faptului ca a fost construit la standarde europene beneficiind de urmatoarele imbunatatiri: usa metalica la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC, instalatii electrice si sanitare pe pozitii, pereti tencuiti si gletuiti, sapa autonivelanta. Locuinta are suprafata utila de 72 mp, compartimentati astfel: un hol generos la intrare cu acces in toate incaperile, un living spatios de 20 mp luminos datorita geamurilor mari care permit patrunderea luminii naturale in locuinta, un dormitor de 16 mp, o baie de 9 mp, o bucatarie inchisa de 17 mp. Locatia este una de top fiind in imediata apropiere a tuturor facilitatilor urbane, iar timpul parcurs pana in centrul orasului este foarte scurt. Apartamentul se vinde la pretul de 38.500 euro la stadiul de alb si poate fi achizitionat prin orice forma de Creditare Bancara.

apartament cu 2 camere in sibiu zona spitalul jude

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 72 m2.
Etajul 4 / 7 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198773 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 38.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Spitalul judetean
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Suprafata construita: 82 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+7 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Garii, situat la etajul intermadiar 3 din 7 al unui imobil construit in anul 2008, desfasurat pe o suprafata totala de 82 mp, ce beneficiaza de lift si interfon la intrarea in imobil.
Locuinta ofera un confort sporit datorita faptului ca a fost construit la standarde europene beneficiind de urmatoarele imbunatatiri: usa metalica la intrare, geamuri termopan din tamplarie PVC, instalatii electrice si sanitare pe pozitii, pereti tencuiti si gletuiti, sapa autonivelanta.
Locuinta are suprafata utila de 72 mp, compartimentati astfel: un hol generos la intrare cu acces in toate incaperile, un living spatios de 20 mp luminos datorita geamurilor mari care permit patrunderea luminii naturale in locuinta, un dormitor de 16 mp, o baie de 9 mp, o bucatarie inchisa de 17 mp.
Locatia este una de top fiind in imediata apropiere a tuturor facilitatilor urbane, iar timpul parcurs pana in centrul orasului este foarte scurt.
Apartamentul se vinde la pretul de 38.500 euro la stadiul de alb si poate fi achizitionat prin orice forma de Creditare Bancara.
  • Vanzare 38.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198773 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 117 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2525 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei