Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 16 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Nov 14, 2016 Nov 14, 2016 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 1 din 16 al unui imobil construit in anul 2013 ce beneficiaza de lift, izolatie termica si fonica. Locuinta are o suprafata totala de 82 mp, compusa dintr-un living foarte spatios si luminos cu iesire pe un balcon de 7 mp, un dormitor generos complet mobilat, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata, o baie dotata cu cabina de dus si un hol generos la intrare din care se face accesul in toate incaperile apartamentului. Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la scara, usa metalica la intrare, usi noi la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat in camere, centrala termica proprie si calorifere din otel. Apartamentul este mobilat complet, in dormitor pat matrimonial si dulap, living modern mobilat, mobilier de bucatarie utilat cu frigider, plita, cuptor, hota si masina de spalat rufe in hol. Pretul de vanzare al acestui apartament  complet mobilat si utilat este de 54.000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in sibiu zona mihai viteazu

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 69 m2.
Etajul 1 / 16 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 185114 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 54.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 69 m2
  • Suprafata construita: 82 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+16 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Mihai Viteazu, situat la etajul intermediar 1 din 16 al unui imobil construit in anul 2013 ce beneficiaza de lift, izolatie termica si fonica.
Locuinta are o suprafata totala de 82 mp, compusa dintr-un living foarte spatios si luminos cu iesire pe un balcon de 7 mp, un dormitor generos complet mobilat, o bucatarie inchisa complet mobilata si utilata, o baie dotata cu cabina de dus si un hol generos la intrare din care se face accesul in toate incaperile apartamentului.
Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la scara, usa metalica la intrare, usi noi la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat in camere, centrala termica proprie si calorifere din otel.
Apartamentul este mobilat complet, in dormitor pat matrimonial si dulap, living modern mobilat, mobilier de bucatarie utilat cu frigider, plita, cuptor, hota si masina de spalat rufe in hol.
Pretul de vanzare al acestui apartament  complet mobilat si utilat este de 54.000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 54.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 185114 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 372 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 8218 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.01.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei