Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament in sibiu 2 camere zona bulevardul victo

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Dec 20, 2014 Dec 20, 2014 Agentia Imobiliara Taboo din Sibiu va ofera in exclusivitate, de vanzare in Sibiu, un frumos apartament cu 2 camere nedecomandat, pretabil pentru birou, situat pe strada Banatului, la doi pasi de Bulevardul Victoriei, la doar 2 minute de mers pe jos fata de Bulevardul Nicolae Balcescu, in imediata apropiere a centrelor universitare, scolilor, gradinitelor, bancilor, centrelor comerciale. Apartamentul este situat la etajul 2 din 3 al unui imobil realizat din caramida in anul 1960, detinand si o curte interioara de aproximativ 300 mp, in prezent in imobil o parte din apartamente au fost transformate in spatii de birouri notariale, de avocatura, etc. Acesta are o suprafata utila de aproximativ 42 mp si o suprafata totala de 56 mp, fiind compartimentat in felul urmator: un hol ce face legatura intre o bucatarie spatioasa, baia cu cabina de dus, un living generos cu balcon open-space inchis in tamplarie PVC cu geam termopan, iar accesul in dormitor se face din sufragerie. Imobilul a fost renovat in totalitate in anul 2002 si dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam temopan, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv in foarte buna stare, usi din lemn masiv la interior, usa din lemn masiv la intrare, gresie, faianta, jaluzele orizontale, mobilier de sufragerie si dormitor, frigider, aragaz. Apartamentul este pretabil pentru orice activitate de birou, existand posibilitatea amplasarii unei reclame pe fatada cladirii, iar pretul de achizitionare este de 42000 euro negociabil.

apartament in sibiu 2 camere zona bulevardul victo

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 42 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155987 | actualizat acum 9 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 42 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1960

Alte informatii:

Agentia Imobiliara Taboo din Sibiu va ofera in exclusivitate, de vanzare in Sibiu, un frumos apartament cu 2 camere nedecomandat, pretabil pentru birou, situat pe strada Banatului, la doi pasi de Bulevardul Victoriei, la doar 2 minute de mers pe jos fata de Bulevardul Nicolae Balcescu, in imediata apropiere a centrelor universitare, scolilor, gradinitelor, bancilor, centrelor comerciale.
Apartamentul este situat la etajul 2 din 3 al unui imobil realizat din caramida in anul 1960, detinand si o curte interioara de aproximativ 300 mp, in prezent in imobil o parte din apartamente au fost transformate in spatii de birouri notariale, de avocatura, etc.
Acesta are o suprafata utila de aproximativ 42 mp si o suprafata totala de 56 mp, fiind compartimentat in felul urmator: un hol ce face legatura intre o bucatarie spatioasa, baia cu cabina de dus, un living generos cu balcon open-space inchis in tamplarie PVC cu geam termopan, iar accesul in dormitor se face din sufragerie.
Imobilul a fost renovat in totalitate in anul 2002 si dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam temopan, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, parchet din lemn masiv in foarte buna stare, usi din lemn masiv la interior, usa din lemn masiv la intrare, gresie, faianta, jaluzele orizontale, mobilier de sufragerie si dormitor, frigider, aragaz.
Apartamentul este pretabil pentru orice activitate de birou, existand posibilitatea amplasarii unei reclame pe fatada cladirii, iar pretul de achizitionare este de 42000 euro negociabil.
  • Vanzare 42.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155987 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1566 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 257 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.06.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei