Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Selimbar Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament in selimbar cu 2 camere zona mihai vite

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Selimbar, Sibiu
Mar 03, 2016 Mar 03, 2016 Apartament cu 2 camere de vanzare in Selimbar, cu o suprafata totala de 80 mp situat la etajul intermediar al unei vile constructie noua ce dispune de locuri proprii de parcare, acoperis din tigla Bramac, interfon, marmura pe casa scarii si usa de acces in vila din PVC. Locuinta are o compartimentare moderna si este compusa dintr-un living de 21 mp cu acces pe terasa de aproximativ 16 mp, un dormitor spatios si luminos cu o suprafata de 13,5 mp ce detine dressing propriu de 5,5 mp, o bucatarie de 8 mp ( inchisa sau open-space ), o baie de aproximativ 5 mp ce detine geam de aerisire, o debara si hol. Pentru amenajarea interioara a apartamentului sau folosit materiale precum sape elicopterizate, tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander, usa metalica la intrare, instalatii termice din PPR, instalatiile electrice sunt trase prin Copex, pereti gletuiti si zugraviti in lavabila, peretii despartitori dintre camere si chiar apartamente sunt din caramida Phorotherm de 25 cm grosime, interfon si usi de lemn la interior. Ansamblul Rezidential din care face parte locuinta se bucura de o pozitie privilegiata, intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, instalatie Tv si internet - telefonie, iluminat stradal, locuri de joaca, spatii verzi, trotuare generoase ). Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin programul Prima Casa. Pretul apartamentului este de 37.400 euro.

apartament in selimbar cu 2 camere zona mihai vite

Apartament cu 2 camere in Selimbar, Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 59 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 174880 | actualizat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 37.400 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Selimbar
  • Reper: Selimbar
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 59 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare in Selimbar, cu o suprafata totala de 80 mp situat la etajul intermediar al unei vile constructie noua ce dispune de locuri proprii de parcare, acoperis din tigla Bramac, interfon, marmura pe casa scarii si usa de acces in vila din PVC.
Locuinta are o compartimentare moderna si este compusa dintr-un living de 21 mp cu acces pe terasa de aproximativ 16 mp, un dormitor spatios si luminos cu o suprafata de 13,5 mp ce detine dressing propriu de 5,5 mp, o bucatarie de 8 mp ( inchisa sau open-space ), o baie de aproximativ 5 mp ce detine geam de aerisire, o debara si hol.
Pentru amenajarea interioara a apartamentului sau folosit materiale precum sape elicopterizate, tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander, usa metalica la intrare, instalatii termice din PPR, instalatiile electrice sunt trase prin Copex, pereti gletuiti si zugraviti in lavabila, peretii despartitori dintre camere si chiar apartamente sunt din caramida Phorotherm de 25 cm grosime, interfon si usi de lemn la interior.
Ansamblul Rezidential din care face parte locuinta se bucura de o pozitie privilegiata, intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, instalatie Tv si internet - telefonie, iluminat stradal, locuri de joaca, spatii verzi, trotuare generoase ).
Apartamentul se poate achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin programul Prima Casa. Pretul apartamentului este de 37.400 euro.
  • Vanzare 37.400 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 174880 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 439 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 431 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.05.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei