Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Selimbar Sibiu. Apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament in selimbar 2 camere decomandate

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Selimbar, Sibiu
Feb 22, 2016 Feb 22, 2016 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare situat in Ansamblu Rezidential Selimbar cu peste 120 apartamente constructie noua intabulat in 2015. Suprafata acestuia este de 50 mp utili + balcon de 7.45 mp situat la etajul intermediar 2 din 3 cu loc de parcare inclus. Apartamentul este structurat dintr-un living spatios, bucataria ( inchisa sau open-space ), dormitor luminos, baie cu geam de aerisire, balcon mare si 2 holuri; se preda finisat, cu usa metalica la intrare, geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm, centrala termica si calorifere din otel, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta cu izolatie termica, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala. Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata, intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, instalatie Tv si internet - telefonie, iluminat stradal, locuri de joaca, spatii verzi, trotuare generoase ). Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile, fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu granit, balustrade de inox, acoperis din tigla Lindab. Apartamentul se pot achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA. Pretul apartamentului este de 31.900 euro.

apartament in selimbar 2 camere decomandate

Apartament cu 2 camere in Selimbar, Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 174877 | actualizat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 31.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Selimbar
  • Reper: Selimbar
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 63 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare situat in Ansamblu Rezidential Selimbar cu peste 120 apartamente constructie noua intabulat in 2015. Suprafata acestuia este de 50 mp utili + balcon de 7.45 mp situat la etajul intermediar 2 din 3 cu loc de parcare inclus.
Apartamentul este structurat dintr-un living spatios, bucataria ( inchisa sau open-space ), dormitor luminos, baie cu geam de aerisire, balcon mare si 2 holuri; se preda finisat, cu usa metalica la intrare, geamuri termopane Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm, centrala termica si calorifere din otel, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta cu izolatie termica, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala.
Amplasarea Ansamblului Rezidential se bucura de o pozitie privilegiata, intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, instalatie Tv si internet - telefonie, iluminat stradal, locuri de joaca, spatii verzi, trotuare generoase ).
Ansamblul Rezidential este structurat din 6 imobile, fiecare este structurat din parter + 3 etaje construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu granit, balustrade de inox, acoperis din tigla Lindab.
Apartamentul se pot achizitiona si prin credit imobiliar inclusiv prin PRIMA CASA.
Pretul apartamentului este de 31.900 euro.
  • Vanzare 31.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 174877 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 229 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 420 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.05.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei