Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 2 camere Cisnadie Sibiu. Apartament decomandat la etajul 3 din 4 etaje. apartament cu 2 camere si 3 balcoane la vila in ci

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Cisnadie, Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Apartament cu 2 camere de vanzare, cu predare la stadiul de alb, situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil de tip vila construita in anul 2017 in Cisnadie la o distanta de doar 5 km fata de traficul infernal din Sibiu, avand acces imediat la autostrada ocolitoare, cu o suprafata totala de 72 mp si parcare privata. Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita de case, avand o vedere superba asupra muntilor din imprejurimi, are dotari si finisaje de o calitate superioara. Acest apartament detine si loc de parcare privat inclus in pret, care este iluminat si bine delimitat, iar suprafata utila a locuintei este de 60 mp compartimentata astfel: la intrarea in apartament este un living de tip open-space cu bucataria foarte spatios, un hol, o baie, o camara si un dormitor foarte spatios cu acces la balcon. Locuinta beneficiaza de: sape autonivelante in toate incaperile, pereti tinciuti si zugraviti cu vopsea lavabila, caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, hidroizolatie la balcon, termoizolatie la exterior de 10 cm, geamuri termopan cu 5 camere marca Rehau si 3 foi de sticla, usa metalica la intrare cu sistem antiefractie, centrala termica cu calorifere din otel, instalatie electrica facuta prin copex dar si bransamente pentru apa, curent si gaz, iar in fiecare camera exista cablaj Tv si Internet. Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata avand in imediata apropiere acces la toate punctele de interes public necesare printre care: statie pentru mijloacele de transport in comun, institutii de invatamant, posta, benzinarie, casa de cultura, spatii comerciale ( Penny ), parc, farmacii, banci, biserica sau spatii de joaca pentru copii. Acest apartament se vinde la pretul de 34900 euro si se poate achizitiona si prin Credite Bancare.

apartament cu 2 camere si 3 balcoane la vila in ci

Apartament cu 2 camere in Cisnadie, Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 60 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 211151 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 34.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Cisnadie
  • Reper: Cisnadie
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 60 m2
  • Suprafata construita: 72 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de vanzare, cu predare la stadiul de alb, situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil de tip vila construita in anul 2017 in Cisnadie la o distanta de doar 5 km fata de traficul infernal din Sibiu, avand acces imediat la autostrada ocolitoare, cu o suprafata totala de 72 mp si parcare privata.
Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita de case, avand o vedere superba asupra muntilor din imprejurimi, are dotari si finisaje de o calitate superioara.
Acest apartament detine si loc de parcare privat inclus in pret, care este iluminat si bine delimitat, iar suprafata utila a locuintei este de 60 mp compartimentata astfel: la intrarea in apartament este un living de tip open-space cu bucataria foarte spatios, un hol, o baie, o camara si un dormitor foarte spatios cu acces la balcon.
Locuinta beneficiaza de: sape autonivelante in toate incaperile, pereti tinciuti si zugraviti cu vopsea lavabila, caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, hidroizolatie la balcon, termoizolatie la exterior de 10 cm, geamuri termopan cu 5 camere marca Rehau si 3 foi de sticla, usa metalica la intrare cu sistem antiefractie, centrala termica cu calorifere din otel, instalatie electrica facuta prin copex dar si bransamente pentru apa, curent si gaz, iar in fiecare camera exista cablaj Tv si Internet.
Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata avand in imediata apropiere acces la toate punctele de interes public necesare printre care: statie pentru mijloacele de transport in comun, institutii de invatamant, posta, benzinarie, casa de cultura, spatii comerciale ( Penny ), parc, farmacii, banci, biserica sau spatii de joaca pentru copii.
Acest apartament se vinde la pretul de 34900 euro si se poate achizitiona si prin Credite Bancare.
  • Vanzare 34.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 211151 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1096 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1384 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei