Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 5 camere Bucuresti Aviatorilor. Inchiriez apartament decomandat la etajul 2 din 3 etaje. duplex 5 camere cu terasa, aviatorilor

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Aviatorilor - Bucuresti
Jan 23, 2019 Jan 23, 2019 Catoma Property Invest va ofera spre inchiriere un generos apartament de 5 camere, decomandat, a carui suprafata de aproximativ 190 mp se desfasoara pe doua nivele. Acest deosebit spatiu este situat la etajul 2 al unui imobil P+2E+M+P situat in zona Aviatorilor, o zona rezidentiala de exceptie, la doar cativa pasi de intrarea in parcul Herastrau din piata Charles de Gaulle si foarte aproape de statia de metrou Aviatorilor. Acest generos apartament de tip duplex este compus dintr-o zona de living cu o frumoasa scara ce ofera accesul catre mansarda, o bucataria cu o zona de dining, trei dormitoare din care doua au acces la un balcon si cele doua bai ce deservesc aceste spatii. La urmatorul nivel regasim cel de al treilea dormitor, o baie, o terasa de aproximativ 30 mp si un pod circulabil de 60 mp. Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare intr-unul din garajele acestui imobil. Pentru o intelegere mai buna a avantajelor oferite de inchirierea unui astfel de spatiu va asteptam la o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest - Raluca Timofti. Va garantam seriozitate, promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul procesului de inchiriere a acestui spatiu.

duplex 5 camere cu terasa, aviatorilor

Apartament cu 5 camere in zona Aviatorilor - Bucuresti

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 190 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 3 grupuri sanitare.
ID: 225363 | actualizat acum 1 zi
 • Inchiriere 2.200 € / luna
Oferta Cel Mai Bun Pret de inchiriat
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Aviatorilor
 • Reper: Parcul herastrau
 • Numar camere: 5
 • Suprafata utila: 190 m2
 • Suprafata construita: 200 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 2
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 3
 • An constructie: 1959

Alte informatii:

Catoma Property Invest va ofera spre inchiriere un generos apartament de 5 camere, decomandat, a carui suprafata de aproximativ 190 mp se desfasoara pe doua nivele.
Acest deosebit spatiu este situat la etajul 2 al unui imobil P+2E+M+P situat in zona Aviatorilor, o zona rezidentiala de exceptie, la doar cativa pasi de intrarea in parcul Herastrau din piata Charles de Gaulle si foarte aproape de statia de metrou Aviatorilor.
Acest generos apartament de tip duplex este compus dintr-o zona de living cu o frumoasa scara ce ofera accesul catre mansarda, o bucataria cu o zona de dining, trei dormitoare din care doua au acces la un balcon si cele doua bai ce deservesc aceste spatii.
La urmatorul nivel regasim cel de al treilea dormitor, o baie, o terasa de aproximativ 30 mp si un pod circulabil de 60 mp.
Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare intr-unul din garajele acestui imobil.
Pentru o intelegere mai buna a avantajelor oferite de inchirierea unui astfel de spatiu va asteptam la o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest - Raluca Timofti.
Va garantam seriozitate, promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul procesului de inchiriere a acestui spatiu.
 • Inchiriere 2.200 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 225363 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 1 zi Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 458 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 23
Vizualizata de: 156 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 14 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.12.2018 Oferte în portofoliu: 96 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de inchiriere Are Cel Mai Bun Pret de inchiriere Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei