Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 5 camere Bucuresti. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. etaj in vila cu locuri de parcare, dorobanti - cap

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in Bucuresti
Nov 20, 2018 Nov 20, 2018 Catoma Property Invest va propune spre inchiriere un deosebit apartament de 5 camere cu o suprafata utila de 100 mp, situat pe intregul etaj 1 din cele doua etaje ale unui imobil interbelic din zona Dorobanti - Capitale. Intrarea in acest generos apartament se face separat de etajul de la parter pe o scara frumoasa iar spatiul foarte luminos al acestuia este alcatuit dintr-un hol de primire cu o baie de serviciu, o camera mare si luminoasa cu un balcon tip terasa din care se ramifica celelalte camere la fel de luminoase datorita geamurilor mari ce pastreaza tamplaria orginala, doua dintre ele beneficiind de balcoane frantuzesti ce ofera rafinament acestei proprietati. Apartamentul beneficiaza de centrala proprie pe gaze iar camerele sunt dotate cu aer conditionat. Inaltimea camerelor, a usilor cu geamuri din cristal, facilitatilor precum intrarea si curtea separata, cele 4 locuri de parcare (3 in curte si 1 loc in fata curtii) fac din acest spatiu apartamentul potrivit pentru sediu unei firme, al unui consulat ori chiar o frumoasa resedinta selecta. Pentru a intelege avantajele acestei proprietatati va asteptam la vizionare. ID intern: 533.

etaj in vila cu locuri de parcare, dorobanti - cap

Apartament cu 5 camere in Bucuresti

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 100 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 222782 | actualizat acum 1 zi
 • Inchiriere 1.950 € / luna
Oferta Cel Mai Bun Pret de inchiriat
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Reper: Piata dorobanti
 • Numar camere: 5
 • Suprafata utila: 100 m2
 • Suprafata construita: 115 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 1
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • An constructie: 1940

Alte informatii:

Catoma Property Invest va propune spre inchiriere un deosebit apartament de 5 camere cu o suprafata utila de 100 mp, situat pe intregul etaj 1 din cele doua etaje ale unui imobil interbelic din zona Dorobanti - Capitale.
Intrarea in acest generos apartament se face separat de etajul de la parter pe o scara frumoasa iar spatiul foarte luminos al acestuia este alcatuit dintr-un hol de primire cu o baie de serviciu, o camera mare si luminoasa cu un balcon tip terasa din care se ramifica celelalte camere la fel de luminoase datorita geamurilor mari ce pastreaza tamplaria orginala, doua dintre ele beneficiind de balcoane frantuzesti ce ofera rafinament acestei proprietati.
Apartamentul beneficiaza de centrala proprie pe gaze iar camerele sunt dotate cu aer conditionat. Inaltimea camerelor, a usilor cu geamuri din cristal, facilitatilor precum intrarea si curtea separata, cele 4 locuri de parcare (3 in curte si 1 loc in fata curtii) fac din acest spatiu apartamentul potrivit pentru sediu unei firme, al unui consulat ori chiar o frumoasa resedinta selecta.
Pentru a intelege avantajele acestei proprietatati va asteptam la vizionare.

ID intern: 533.
 • Inchiriere 1.950 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 222782 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 1 zi Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2751 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 21
Vizualizata de: 132 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 14 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.09.2018 Oferte în portofoliu: 79 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de inchiriere Are Cel Mai Bun Pret de inchiriere Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei