Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 4 camere Bucuresti Gara de Nord. Inchiriez apartament Nemobilat semidecomandat in vila la Parter. RealKom Agentie Imobiliara Oferta Inchiriere Apartament 4 Camere In Vila Plevnei-Witting

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Gara de Nord - Bucuresti
Jun 07, 2018 Jun 07, 2018 RealKom Agentie Imobiliara va ofera spre INCHIRIERE APARTAMENT 4 CAMERE IN VILA PLEVNEI-WITTING Zona Plevnei este parte integrata a sectorului 1, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile ! Localizare: Apartamentul este localizat in zona Unirii, pe Strada Witting, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere de Calea Plevnei. Etaj: Apartamentul este pozitionat la parterul imobilului. Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 114 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 95 de mp, iar Suprafata Utila Totala de 95 mp. Constructia este finalizata in anul 1968, pe structura de caramida. Compartimentarile interioare sunt facute din bca, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Plevnei una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori. Daca se doreste ca acest apartament situat pe Strada Witting, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Plevnei dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa. Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/ pub, restaurant, Calea Plevnei, Gara de Nord, Bulevardul Dinicu Golescu, Mircea Vulcanescu, Orhideea Gardens, Piata Victoriei. Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie. Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului. Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal. Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe SUD-VEST, beneficiind astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei. Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Plevnei, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: FLORIN STANICA MOBIL: 0736. 333. 063 E-MAIL: florin. stanica@realkom. ro WEB:

RealKom Agentie Imobiliara Oferta Inchiriere Apartament 4 Camere In Vila Plevnei-Witting

Apartament cu 4 camere in zona Gara de Nord - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 95 m2 Nemobilat.
Parter, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 1967 - 1987.
ID: 216721 | adaugat acum 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 600 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Sector: 1
 • Zona: Gara de Nord
 • Reper: Witting
 • Numar camere: 4
 • Amplasament: în Vila
 • Suprafata utila: 95 m2
 • Suprafata construita: 114 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: Parter
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • Detalii: Nemobilat
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Certificat energetic: Clasa 0
 • Vedere: Vedere stradala
 • Constructie din: Caramida
 • Perioada constructie: 1967 - 1987
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Teatru / Muzeu, Parc, Utilitati în zona

Alte informatii:

RealKom Agentie Imobiliara va ofera spre INCHIRIERE
APARTAMENT 4 CAMERE IN VILA PLEVNEI-WITTING
Zona Plevnei este parte integrata a sectorului 1, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !
Localizare: Apartamentul este localizat in zona Unirii, pe Strada Witting, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere de Calea Plevnei.
Etaj: Apartamentul este pozitionat la parterul imobilului.
Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 114 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 95 de mp, iar Suprafata Utila Totala de 95 mp.
Constructia este finalizata in anul 1968, pe structura de caramida. Compartimentarile interioare sunt facute din bca, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Plevnei una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.
Daca se doreste ca acest apartament situat pe Strada Witting, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Plevnei dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.
Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/ pub, restaurant, Calea Plevnei, Gara de Nord, Bulevardul Dinicu Golescu, Mircea Vulcanescu, Orhideea Gardens, Piata Victoriei.
Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic
Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie.
Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal.
Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe SUD-VEST, beneficiind astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.
Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Plevnei, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii


In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.
Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.
CONTACT: FLORIN STANICA
MOBIL: 0736. 333. 063
E-MAIL: florin. stanica@realkom. ro
WEB:
 • Inchiriere 600 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 216721 Agentia: Realkom Nume: Florin Stanica
Actualizata: acum 9 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2706 ori Manager: Cristi Stanciu Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 123 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 3 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.06.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.02.2015 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare