Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 4 camere Bucuresti Alba Iulia. Inchiriez apartament Nemobilat semidecomandat in vila la Parter din 2 etaje. INCHIRIERE APARTAMENT 4 CAMERE IN VILA, PIATA ALBA IULIA - POPA NAN

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Alba Iulia - Bucuresti
Dec 13, 2015 Dec 13, 2015 Zona: Pta Alba Iulia - Popa Nan, sector 3 Pret: 695 EUR/ luna Etaj: HP/ D+HP+2 Numar camere: 4 Confort: 1 Compartimentare: semidecomandat Suprafata desfasurata: 146 mp Anul constructiei: 1940 Facilitati: - zona excelenta, rezidentiala, linistita - vila interbelica, deschidere la 2 strazi - curte comuna proprie - acces rapid catre orice zona - ideal birou avocatura, notariat Alte detalii: Apartamentul reprezentativ oferit spre inchiriere, in suprafata utila de 140 mp este situat la hoch-parterul unei vile interbelice edificata in anul 1940, amplasata excelent, cu deschidere catre 2 strazi: Str. Popa Nan si str. Eftimie Murgu, din imediata apropiere a Ptei Alba Iulia. Gazduind pana la data prezentarii spre inchiriere un cabinet de psihoterapie, apartamentul semidecomandat este structurat dupa cum urmeaza: - living generos in suprafata de 40 mp; - 3 camere cu suprafate de peste 15 mp fiecare; - hol principal, generos; - 2 bai (baie principala si WC de serviciu); - terasa; - spatii de depozitare. Finisajele de care dispune apartamentul se compun din: parchet clasic din lemn masiv de stejar in stare exceptionala, gresie si faianta in bucatarie si bai, gresie in cele doua holuri, ferestre din lemn masiv prevazute cu obloane clasice din lemn, usi de interior din lemn masiv si sticla, usi metalice de exterior, vopsea lavabila decorativa. Incalzirea apartamentului se face cu ajutorul unei centrale termice proprii, radiatoare din otel si instalatie sanitara din cupru. Sobele existente sunt functionale insa au fost pastrate ca elemente de decor, acestea conferind un iz boem, placut. In imobil sunt 4 apartamente, cate unul pe fiecare nivel. Apartamentul oferit spre inchiriere este ideal ca locatie si compartimentare pentru societati de avocatura, notariate dar si pentru alte activitati de birou si are avantajul celor doua intrari, cea principala din strada Popa Nan (prin scara imobilului) si cea secundara cu acces din curtea comuna. Se inchiriaza nemobilat, in acest sens, viitorul chirias avand posibilitatea sa il personalizeze dupa propriile necesitati cu obiectele de mobilier personale. Avand in vedere ca locatia este una deosebita, atat din punct de vedere a compartimentarii, pozitionarii in peisajul urban, a etajului, a infrastructurii din zona amplasamentului imobilului, recomandam acest apartament cu caldura, in vederea inchirierii, la pretul de 695 EUR/ luna. Cu siguranta, in perioada sederii veti simti confortul necesar si va veti bucura de o locatie ce impune respect din toate punctele de vedere. Proprietatea este reprezentata exclusiv de IMOBILIARE-ACASA. RO si este oferita si spre vanzare la un pret special.

INCHIRIERE APARTAMENT 4 CAMERE IN VILA, PIATA ALBA IULIA - POPA NAN

Apartament cu 4 camere in zona Alba Iulia - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 140 m2 Nemobilat.
Parter / 2 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida.
ID: 183428 | actualizat acum 8 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 695 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Sector: 3
  • Zona: Alba Iulia
  • Reper: Popa nan
  • Numar camere: 4
  • Amplasament: în Vila
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 146 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • Numar balcoane / terase: 1
  • Detalii: Nemobilat
  • Utilitati: Gaze
  • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
  • Vedere: Vedere mixta
  • Constructie din: Caramida
  • An constructie: 1940
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Comercial
  • Vecinatati: Magazine, Gradinita, Scoala, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Utilitati în zona, Parcare publica

Alte informatii:

Zona: Pta Alba Iulia - Popa Nan, sector 3
Pret: 695 EUR/ luna
Etaj: HP/ D+HP+2
Numar camere: 4
Confort: 1
Compartimentare: semidecomandat
Suprafata desfasurata: 146 mp
Anul constructiei: 1940

Facilitati:

- zona excelenta, rezidentiala, linistita
- vila interbelica, deschidere la 2 strazi
- curte comuna proprie
- acces rapid catre orice zona
- ideal birou avocatura, notariat

Alte detalii:

Apartamentul reprezentativ oferit spre inchiriere, in suprafata utila de 140 mp este situat la hoch-parterul unei vile interbelice edificata in anul 1940, amplasata excelent, cu deschidere catre 2 strazi: Str. Popa Nan si str. Eftimie Murgu, din imediata apropiere a Ptei Alba Iulia.

Gazduind pana la data prezentarii spre inchiriere un cabinet de psihoterapie, apartamentul semidecomandat este structurat dupa cum urmeaza:

- living generos in suprafata de 40 mp;
- 3 camere cu suprafate de peste 15 mp fiecare;
- hol principal, generos;
- 2 bai (baie principala si WC de serviciu);
- terasa;
- spatii de depozitare.

Finisajele de care dispune apartamentul se compun din: parchet clasic din lemn masiv de stejar in stare exceptionala, gresie si faianta in bucatarie si bai, gresie in cele doua holuri, ferestre din lemn masiv prevazute cu obloane clasice din lemn, usi de interior din lemn masiv si sticla, usi metalice de exterior, vopsea lavabila decorativa. Incalzirea apartamentului se face cu ajutorul unei centrale termice proprii, radiatoare din otel si instalatie sanitara din cupru. Sobele existente sunt functionale insa au fost pastrate ca elemente de decor, acestea conferind un iz boem, placut.

In imobil sunt 4 apartamente, cate unul pe fiecare nivel.

Apartamentul oferit spre inchiriere este ideal ca locatie si compartimentare pentru societati de avocatura, notariate dar si pentru alte activitati de birou si are avantajul celor doua intrari, cea principala din strada Popa Nan (prin scara imobilului) si cea secundara cu acces din curtea comuna. Se inchiriaza nemobilat, in acest sens, viitorul chirias avand posibilitatea sa il personalizeze dupa propriile necesitati cu obiectele de mobilier personale.

Avand in vedere ca locatia este una deosebita, atat din punct de vedere a compartimentarii, pozitionarii in peisajul urban, a etajului, a infrastructurii din zona amplasamentului imobilului, recomandam acest apartament cu caldura, in vederea inchirierii, la pretul de 695 EUR/ luna.

Cu siguranta, in perioada sederii veti simti confortul necesar si va veti bucura de o locatie ce impune respect din toate punctele de vedere.

Proprietatea este reprezentata exclusiv de IMOBILIARE-ACASA. RO si este oferita si spre vanzare la un pret special.

Rate directe de la proprietar

  • Inchiriere 695 € / luna
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 183428 Nume: Ionut Stancu
Actualizata: acum 8 ani si 4 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 2640 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 888 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.11.2015 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului