Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Bucuresti Herastrau. Inchiriez apartament semidecomandat la etajul 1 din 4 etaje. oferta inchiriere apartament 3 camere Herastrau

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Herastrau - Bucuresti
Jan 11, 2011 Jan 11, 2011 oferta inchiriere apartament 3 camere. Apartamentul este situat la etajul 1 din 4. . Suprafata totala este de 140 mp, incluzand balconul(deschis) de 8 mp. In living, hol si cele 2 camere este parchet masiv, in baie, pe balcon gresie si in bucatarie.Bucataria fiind deschisa, este complet dotata cu o hota puternica cu 2 motoare, plita si cuptor electrice, frigider si cuptor cu microunde. Livingul are o zona pentru dining, cu o masa de 8 persoane. Camerele sunt mobilate complet, avand baie proprie, baile sunt dotate cu cada cu hidromasaj , iar masina de spalat si uscatorul nu este la vedere, fiind inchisa in baia de serviciu de pe hol. Debaraua are spatii de depozitare, atat pentru obiecte casnice, cat si pentru pantofi si haine. In toate camerele sunt trase cabluri pentru televizor, cablu telefonic si interenet, momentan existand 2 televizoare lcd, unul in living si unul in dormitor. Sistemul de incalzire este cu ventiloconvectoare carcasate de plafon, fiecare camera avand comanda separata pe 3 viteze si cu comutare vara/iarna. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, exact in starea in care se afla in acest moment, si cu un loc de parcare in parcarea subterana, situat chiar langa accesul in scara blocului, acces ascensoar de pe scara. Intrarea este supravegheata video 24 din 24 de catre agentii de paza care asigura paza . La parterul blocului este amenajata o receptie, iar toate spatiile comune sunt in permanenta curate datorita echipajului de curatenie prezent zilnic.Ansamblul are iesire la strada Aron Cotrus, este situat intr-o zona foarte linistita, la 100 de metri de parcul Herastrau. In imediata apropiere sunt gradinite si scoli, centre de fitness si diferite saloane de infrumusetare, piscine, supermarketul Angst, acces la transportul in comun(autobuz), banci. La 10 minute este statia de metrou Aurel Vlaicu, oficiu postal, piata Aurel Vlaicu, baza sportiva Vointa (in spatele statiei de metrou). Se poate ajunge foarte usor la zona comerciala Baneasa, in aproximativ 5-10 minute cu masina.

oferta inchiriere apartament 3 camere Herastrau

Apartament cu 3 camere in zona Herastrau - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Redus, suprafata utila 140 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 balcon, 3 grupuri sanitare.
ID: 49311 | actualizat acum 10 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 1.400 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Herastrau
 • Reper: Strada aron cotrus
 • Numar camere: 3
 • Suprafata utila: 140 m2
 • Confort: Redus
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: 1
 • Numar etaje: Parter+4 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 3
 • Numar balcoane / terase: 1
 • An constructie: 2009

Alte informatii:

oferta inchiriere apartament 3 camere. Apartamentul este situat la etajul 1 din 4. . Suprafata totala este de 140 mp, incluzand balconul(deschis) de 8 mp. In living, hol si cele 2 camere este parchet masiv, in baie, pe balcon gresie si in bucatarie.Bucataria fiind deschisa, este complet dotata cu o hota puternica cu 2 motoare, plita si cuptor electrice, frigider si cuptor cu microunde. Livingul are o zona pentru dining, cu o masa de 8 persoane. Camerele sunt mobilate complet, avand baie proprie, baile sunt dotate cu cada cu hidromasaj , iar masina de spalat si uscatorul nu este la vedere, fiind inchisa in baia de serviciu de pe hol. Debaraua are spatii de depozitare, atat pentru obiecte casnice, cat si pentru pantofi si haine. In toate camerele sunt trase cabluri pentru televizor, cablu telefonic si interenet, momentan existand 2 televizoare lcd, unul in living si unul in dormitor. Sistemul de incalzire este cu ventiloconvectoare carcasate de plafon, fiecare camera avand comanda separata pe 3 viteze si cu comutare vara/iarna. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, exact in starea in care se afla in acest moment, si cu un loc de parcare in parcarea subterana, situat chiar langa accesul in scara blocului, acces ascensoar de pe scara. Intrarea este supravegheata video 24 din 24 de catre agentii de paza care asigura paza . La parterul blocului este amenajata o receptie, iar toate spatiile comune sunt in permanenta curate datorita echipajului de curatenie prezent zilnic.Ansamblul are iesire la strada Aron Cotrus, este situat intr-o zona foarte linistita, la 100 de metri de parcul Herastrau. In imediata apropiere sunt gradinite si scoli, centre de fitness si diferite saloane de infrumusetare, piscine, supermarketul Angst, acces la transportul in comun(autobuz), banci. La 10 minute este statia de metrou Aurel Vlaicu, oficiu postal, piata Aurel Vlaicu, baza sportiva Vointa (in spatele statiei de metrou). Se poate ajunge foarte usor la zona comerciala Baneasa, in aproximativ 5-10 minute cu masina.
 • Inchiriere 1.400 € / luna
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 49311 Nume: Mihai Murgescu
Actualizata: acum 10 ani si 9 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 57 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2480 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: 2 modificari de pret
Listata initial în: 11.01.2011