Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Bucuresti Stefan cel Mare. Inchiriez apartament Mobilat semidecomandat in bloc de apartamente la etajul 6 din 11 etaje. Inchiriere apartament 3 camere, complex Central Park, 140 mp

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare - Bucuresti
Jun 10, 2013 Jun 10, 2013 Un apartament superb, situat intr-un complex rezidential exclusivist din centrul orasului, asteapta sa ii treceti pragul. Apartamentul are urmatoarele date de baza: 140 mp construiti Situat la etajul 6 din cele 11 ale cladirii ce dateaza din anul 2008 Este semidecomandat si include 3 camere (un living, doua dormitoare), doua bai si o bucatarie deschisa. Complet mobilat si utilat Parcare proprie subterana si un loc de parcare suprateran pentru oaspeti Imediat ce veti trece pragul, veti fi intampinat de atmosfera primitoare a livingului aerisit si luminos, care comunica direct cu bucataria deschisa. Vitraje largi ofera lumina naturala din belsug si permit trecerea spre balcon. Bucataria deschisa este complet utilata si echipata. La stanga si la dreapta dumneavoastra se afla cate un dormitor spatios, insotit de dressing propriu si de baie. Grupurile sanitare sunt finisate cu materiale de foarte buna calitate si obiecte sanitare de lux. Alte utilitati si facilitati: Aer conditionat Sistem modern si inteligent de iluminare din gama Trancent cu mecanism electronic de control prin atingerea usoara a suprafetei de sticla a panoului de comanda pentru lumina si jaluzele. Comanda iluminatului se poate face atat manual, cat si de la distanta prin intermediul telecomenzii. Telecomanda are display digital si poate controla atat iluminatul prin sistemul radio cat si TV, DVD, DVDR, VCR, SAT prin sistemul infrarosu. Aparatele de iluminat confectionate din sticla de Murano sunt din gama Cubi (Euro Dispoline), fiind echipate cu surse halogen sau cu lumina incandescenta. Gresia si faianta sunt furnizate de firme de renume din lume precum Saloni, Peronda, Althea Ceramica, Marazzi Parchetul este furnizat de Costa Mit Modern si inteligent sistem de climatizare furnizat de unul din producatorii de top din lume Bucataria este echipata cu un cuptor conventional, hota, masina de spalat vase, espressor, frigider incastrabil, mini-crama si cuptor cu microunde Franke, plita Ariston Garaj subteran cu acces direct prin lift, ventilatie mecanica pentru mentinerea concentratiei de CO sub 50ppm, perdea de aer cald Amplasare Apartamentul se afla in complexul rezidential Central Park, situat langa statia de metrou Stefan cel Mare si Parcul Circului. Printre dotarile exceptionale ale cladirii, amintim: Parc privat spatios si intretinut Acces controlat prin sisteme electronice de siguranta Structura de rezistenta este compusa din stalpi, diafragme, grinzi si plansee din beton armat 2 lifturi SCHINDLER (Elvetia), cu statii la fiecare etaj si subsoluri La parterului unei cladiri din ansamblu exista spatii de agrement 4 posturi de paza: 2 posturi fixe, amplasate la portile de acces in interiorul incintei, un post mobil de patrula si un post monitorizare video. Pret Apartamentul poate fi inchiriat pentru 1199 euro lunar, pret care include locul de parcare

Inchiriere apartament 3 camere, complex Central Park, 140 mp

Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 140 m2 Mobilat, mobilier lux.
Etajul 6 / 11 etaje, 2 grupuri sanitare.
Perioada 2007 - prezent
ID: 132541 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 1.199 € / luna de la 999 €, in 07.06.2013
 • (8.6 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Stefan cel Mare
 • Reper: Parculcircului
 • Numar camere: 3
 • Amplasament: în Bloc de Apartamente
 • Suprafata utila: 140 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: 6
 • Numar etaje: Parter+11 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • Detalii: Mobilat
 • Tip mobilier: lux
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
 • Certificat energetic: Clasa 0
 • Vedere: Vedere stradala
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Destinatie recomandata: Rezidenta
 • Vecinatati: Magazine, Transport în comun, Restaurant / Bar, Parc, Utilitati în zona, Parcare publica

Alte informatii:

Un apartament superb, situat intr-un complex rezidential exclusivist din centrul orasului, asteapta sa ii treceti pragul.

Apartamentul are urmatoarele date de baza:

140 mp construiti
Situat la etajul 6 din cele 11 ale cladirii ce dateaza din anul 2008
Este semidecomandat si include 3 camere (un living, doua dormitoare), doua bai si o bucatarie deschisa.
Complet mobilat si utilat
Parcare proprie subterana si un loc de parcare suprateran pentru oaspeti
Imediat ce veti trece pragul, veti fi intampinat de atmosfera primitoare a livingului aerisit si luminos, care comunica direct cu bucataria deschisa. Vitraje largi ofera lumina naturala din belsug si permit trecerea spre balcon. Bucataria deschisa este complet utilata si echipata.

La stanga si la dreapta dumneavoastra se afla cate un dormitor spatios, insotit de dressing propriu si de baie. Grupurile sanitare sunt finisate cu materiale de foarte buna calitate si obiecte sanitare de lux.

Alte utilitati si facilitati:

Aer conditionat
Sistem modern si inteligent de iluminare din gama Trancent cu mecanism electronic de control prin atingerea usoara a suprafetei de sticla a panoului de comanda pentru lumina si jaluzele. Comanda iluminatului se poate face atat manual, cat si de la distanta prin intermediul telecomenzii. Telecomanda are display digital si poate controla atat iluminatul prin sistemul radio cat si TV, DVD, DVDR, VCR, SAT prin sistemul infrarosu.
Aparatele de iluminat confectionate din sticla de Murano sunt din gama Cubi (Euro Dispoline), fiind echipate cu surse halogen sau cu lumina incandescenta.
Gresia si faianta sunt furnizate de firme de renume din lume precum Saloni, Peronda, Althea Ceramica, Marazzi
Parchetul este furnizat de Costa Mit
Modern si inteligent sistem de climatizare furnizat de unul din producatorii de top din lume
Bucataria este echipata cu un cuptor conventional, hota, masina de spalat vase, espressor, frigider incastrabil, mini-crama si cuptor cu microunde Franke, plita Ariston
Garaj subteran cu acces direct prin lift, ventilatie mecanica pentru mentinerea concentratiei de CO sub 50ppm, perdea de aer cald
Amplasare

Apartamentul se afla in complexul rezidential Central Park, situat langa statia de metrou Stefan cel Mare si Parcul Circului. Printre dotarile exceptionale ale cladirii, amintim:

Parc privat spatios si intretinut
Acces controlat prin sisteme electronice de siguranta
Structura de rezistenta este compusa din stalpi, diafragme, grinzi si plansee din beton armat
2 lifturi SCHINDLER (Elvetia), cu statii la fiecare etaj si subsoluri
La parterului unei cladiri din ansamblu exista spatii de agrement
4 posturi de paza: 2 posturi fixe, amplasate la portile de acces in interiorul incintei, un post mobil de patrula si un post monitorizare video.
Pret

Apartamentul poate fi inchiriat pentru 1199 euro lunar, pret care include locul de parcare
 • Inchiriere 1.199 € / luna de la 999 €, in 07.06.2013
 • (8.6 € / m2)
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 132541 Agentia: Top Residence Consulting Nume: Top Residence
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2156 ori Manager: Top Residence Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 222 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.06.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.13.2013 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei