Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu. Inchiriez apartament semidecomandat la etajul 3 din 4 etaje. apartament renovat cu 3 camere sibiu zona mihai vi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Jan 30, 2017 Jan 30, 2017 Apartament renovat recent cu 3 camere de inchiriat in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la etajul intermediar 3 din 4, intr-un imobil construit in anul 1980, pozitionat in cea mai cautata zona a orasului dar linistita, cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii. Locuinta este foarte calduroasa si insorita pe tot parcursul zilei fiind pozitionata spre sud, cu taxe foarte mici la utilitati si are suprafata utila de 55 mp, compusi dintr-un living spatios cu iesire pe balcon deschis, doua dormitoare decomandate, o bucatarie inchisa si baie prevazuta cu geam de aerisire si cada. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile si dotarile necesare printre care parchet din lemn masiv in camere, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica la intrare cu sistem antiefractie, centrala proprie pe gaz Bosch in garantie cu termostat, instalatie din cupru si calorifere din otel, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet. Imobilul este situat intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi, cea mai bine cotata pe piata imobiliara a orasului, in apropierea acestuia se afla scoli, gradinite, teren de sport, locuri de joaca pentru copii, posta, magazine, banci, biserica, supermarket, farmacii, biserica, statii de autobuz, taxi sau cabinete medicale. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat dupa cererea viitorilor chiriasi la pretul de 250 euro / luna usor negociabil.

apartament renovat cu 3 camere sibiu zona mihai vi

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 55 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201557 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 55 m2
  • Suprafata construita: 66 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament renovat recent cu 3 camere de inchiriat in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la etajul intermediar 3 din 4, intr-un imobil construit in anul 1980, pozitionat in cea mai cautata zona a orasului dar linistita, cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.
Locuinta este foarte calduroasa si insorita pe tot parcursul zilei fiind pozitionata spre sud, cu taxe foarte mici la utilitati si are suprafata utila de 55 mp, compusi dintr-un living spatios cu iesire pe balcon deschis, doua dormitoare decomandate, o bucatarie inchisa si baie prevazuta cu geam de aerisire si cada.
Apartamentul dispune de toate imbunatatirile si dotarile necesare printre care parchet din lemn masiv in camere, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica la intrare cu sistem antiefractie, centrala proprie pe gaz Bosch in garantie cu termostat, instalatie din cupru si calorifere din otel, pereti zugraviti in lavabil, acces cablu tv si internet.
Imobilul este situat intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi, cea mai bine cotata pe piata imobiliara a orasului, in apropierea acestuia se afla scoli, gradinite, teren de sport, locuri de joaca pentru copii, posta, magazine, banci, biserica, supermarket, farmacii, biserica, statii de autobuz, taxi sau cabinete medicale.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat dupa cererea viitorilor chiriasi la pretul de 250 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201557 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 211 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1516 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei