Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu Vasile Milea. Inchiriez apartament semidecomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament de lux cu 3 camere zona dioda din sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Milea - Sibiu
Jun 14, 2017 Jun 14, 2017 Apartament de lux cu 3 camere de inchiriat in zona Dioda din Sibiu, cu o suprafata totala de 77 mp si utila de 64 mp, pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje renovat in 2017, ce beneficiaza de interfon la intrarea in bloc. Locuinta este foarte spatioasa si insorita pe tot parcursul zilei, dispune de un balcon deschis cu o masa si doua scaune, avand ferestrele indreptate spre soare toata ziua, bine compartimentata, compusa dintr-un living generos mobilat cu mult bun gust, doua dormitoare cu mobila si parchet de cea mai buna calitate, o bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, masina de spalat vase, combina frigorifica, prajitor de paine, cuptor microunde, o baie mobilata, utilata si cabina de dus. Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos si linistit cum ar fi: izolatie termica si fonica la exterior, interfon, usa metalica la intrare, usi noi la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta in bai si bucatarie, Tv in toate camerele, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. Pretul de inchiriere al locuintei este de 460 euro / luna usor negociabil.

apartament de lux cu 3 camere zona dioda din sibiu

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Milea - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 64 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 205769 | adaugat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 460 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 64 m2
  • Suprafata construita: 77 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament de lux cu 3 camere de inchiriat in zona Dioda din Sibiu, cu o suprafata totala de 77 mp si utila de 64 mp, pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje renovat in 2017, ce beneficiaza de interfon la intrarea in bloc.
Locuinta este foarte spatioasa si insorita pe tot parcursul zilei, dispune de un balcon deschis cu o masa si doua scaune, avand ferestrele indreptate spre soare toata ziua, bine compartimentata, compusa dintr-un living generos mobilat cu mult bun gust, doua dormitoare cu mobila si parchet de cea mai buna calitate, o bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, masina de spalat vase, combina frigorifica, prajitor de paine, cuptor microunde, o baie mobilata, utilata si cabina de dus.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos si linistit cum ar fi: izolatie termica si fonica la exterior, interfon, usa metalica la intrare, usi noi la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta in bai si bucatarie, Tv in toate camerele, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
Pretul de inchiriere al locuintei este de 460 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 460 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205769 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 762 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1247 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei