Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu Vasile Milea. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament cu 3 camere decomandate zona dioda in s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Milea - Sibiu
Jan 07, 2016 Jan 07, 2016 Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Dioda, cu o suprafata totala de 89 mp si un balcon de 9 mp situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil amplasat in zona centrala a Sibiului, cu termosistem la exterior si interfon la intrarea in scara. Acesta este foarte spatios, renovat si modificat in totalitate in anul 2011 si compartimentat astfel: la intrarea in locuinta se afla un hol lung de acces in toate incaperile, livingul cu bucataria open-space complet mobilata si utilata cu plita electrica, cuptor incorporabil electric, masina de spalat rufe si combina frigorifica, un dormitor matrimonial decomandat cu iesire in balconul de 9 mp inchis in geam termopan, un dormitor de 11 mp cu geamurile in balcon si o baie dotata cu cabina de dus cu hidromasaj si geam de aerisire. Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la balcon, gresie, faianta, parchet laminat in camere, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 250 euro / luna, este disponibil incepand cu data de 01.02.2016.

apartament cu 3 camere decomandate zona dioda in s

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Milea - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 74 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 161127 | actualizat acum 8 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 74 m2
  • Suprafata construita: 89 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1982

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Dioda, cu o suprafata totala de 89 mp si un balcon de 9 mp situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil amplasat in zona centrala a Sibiului, cu termosistem la exterior si interfon la intrarea in scara.
Acesta este foarte spatios, renovat si modificat in totalitate in anul 2011 si compartimentat astfel: la intrarea in locuinta se afla un hol lung de acces in toate incaperile, livingul cu bucataria open-space complet mobilata si utilata cu plita electrica, cuptor incorporabil electric, masina de spalat rufe si combina frigorifica, un dormitor matrimonial decomandat cu iesire in balconul de 9 mp inchis in geam termopan, un dormitor de 11 mp cu geamurile in balcon si o baie dotata cu cabina de dus cu hidromasaj si geam de aerisire.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, interfon la intrarea in scara, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la balcon, gresie, faianta, parchet laminat in camere, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 250 euro / luna, este disponibil incepand cu data de 01.02.2016.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 161127 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 3 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 244 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 463 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.01.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei