Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu Strand. Inchiriez apartament decomandat la etajul 3 din 4 etaje. apartament modern cu 3 camere decomandate 2 bai ba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
May 24, 2018 May 24, 2018 De inchiriat apartament modern cu 3 camere decomandate si balcon in Sibiu, zona Strand, amenajat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, situat intr-o zona rezidentiala linistita aproape de magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun in apropiere, acces usor catre toate zonele orasului. Avand o suprafata utila de 70 mp si orientare Est-Vest, apartamentul este insorit tot timpul zilei, compartimentat clasic intr-un hol central, un living amenajat ca spatiu de relaxare si pentru primirea oaspetilor, cu iesire in balconul inchis cu tamplarie PVC si geam termopan, doua dormitoare, unul avand pat matrimonial, bucatarie cu loc de luat masa, baie cu cada si baie de servici. Apartamentul a fost amenajat cu un design interior elegant, cu finisaje interioare de foarte buna calitate, izolatie termica in exterior, mobilat modern si cu bun gust, dotat cu electrocasnice performante, usa la intrare din metal, usi din lemn la interior, ferestre tip termopan, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, sistem de supraveghere video si alarma. Pretul de inchiriere pe termen lung al apartamentului complet mobilat si utilat este de 400 euro / luna.

apartament modern cu 3 camere decomandate 2 bai ba

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 216109 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 400 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 90 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1981

Alte informatii:

De inchiriat apartament modern cu 3 camere decomandate si balcon in Sibiu, zona Strand, amenajat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, situat intr-o zona rezidentiala linistita aproape de magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun in apropiere, acces usor catre toate zonele orasului.
Avand o suprafata utila de 70 mp si orientare Est-Vest, apartamentul este insorit tot timpul zilei, compartimentat clasic intr-un hol central, un living amenajat ca spatiu de relaxare si pentru primirea oaspetilor, cu iesire in balconul inchis cu tamplarie PVC si geam termopan, doua dormitoare, unul avand pat matrimonial, bucatarie cu loc de luat masa, baie cu cada si baie de servici.
Apartamentul a fost amenajat cu un design interior elegant, cu finisaje interioare de foarte buna calitate, izolatie termica in exterior, mobilat modern si cu bun gust, dotat cu electrocasnice performante, usa la intrare din metal, usi din lemn la interior, ferestre tip termopan, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, sistem de supraveghere video si alarma.
Pretul de inchiriere pe termen lung al apartamentului complet mobilat si utilat este de 400 euro / luna.
  • Inchiriere 400 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 216109 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1177 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1300 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei