Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu Strand. Inchiriez apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament cu 3 camere si garaj zona strand in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Mar 28, 2018 Mar 28, 2018 Apartament cu 3 camere decomandate si garaj de inchiriat in Sibiu zona Strand, cu o suprafata utila de 80 mp si totala de 96 mp pozitionat la parterul inalt al unui imobil tip vila cu doar 2 etaje, realizat pe structura de caramida, doar doua apartamente pe palier, locuri de parcare private in fata imobilului si interfon la intrarea in scara. Locuinta este foarte spatioasa, luminoasa si bine compartimentata, compusa dintr-un living generos cu iesire pe terasa de aproximativ 15 mp acoperita, doua dormitoare decomandate, din care unul matrimonial cu dressing propriu amenajat pe toata lungimea lui, hol mare cu un semineu ceramic functional pe gaz, o bucatarie inchisa cu loc pentru servirea mesei complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si o baie generoasa cu cada si geam pentru aerisire. Apartamentul se afla la prima inchiriere, detine mobilier nou si de calitate in toata locuinta, toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos si linistit cum ar fi locuri de parcare private si garaje, usa de acces in imobil din termopan cu tamplarie PVC si interfon, usa de intrare si interior din lemn masiv, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv in toate camerele, centrala termica proprie si calorifere de otel, gresie si faianta in zona de baie si bucatarie, contorizari separate la utilitati. Pretul de inchiriere al locuintei este de 350 euro / luna usor negociabil.

apartament cu 3 camere si garaj zona strand in sib

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 206725 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 350 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 96 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate si garaj de inchiriat in Sibiu zona Strand, cu o suprafata utila de 80 mp si totala de 96 mp pozitionat la parterul inalt al unui imobil tip vila cu doar 2 etaje, realizat pe structura de caramida, doar doua apartamente pe palier, locuri de parcare private in fata imobilului si interfon la intrarea in scara.
Locuinta este foarte spatioasa, luminoasa si bine compartimentata, compusa dintr-un living generos cu iesire pe terasa de aproximativ 15 mp acoperita, doua dormitoare decomandate, din care unul matrimonial cu dressing propriu amenajat pe toata lungimea lui, hol mare cu un semineu ceramic functional pe gaz, o bucatarie inchisa cu loc pentru servirea mesei complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si o baie generoasa cu cada si geam pentru aerisire.
Apartamentul se afla la prima inchiriere, detine mobilier nou si de calitate in toata locuinta, toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos si linistit cum ar fi locuri de parcare private si garaje, usa de acces in imobil din termopan cu tamplarie PVC si interfon, usa de intrare si interior din lemn masiv, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv in toate camerele, centrala termica proprie si calorifere de otel, gresie si faianta in zona de baie si bucatarie, contorizari separate la utilitati.
Pretul de inchiriere al locuintei este de 350 euro / luna usor negociabil.
  • Inchiriere 350 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206725 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1328 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2026 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.08.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei