Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu Parcul Sub Arini. Inchiriez apartament decomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament cu 3 camere in zona parcul sub arini di

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Parcul Sub Arini - Sibiu
May 03, 2018 May 03, 2018 Apartament modern cu 3 camere decomandate de inchiriat in zona Parcului Sub Arini din Sibiu, situat la etajul intermediar 1 al unei vile cu 3 nivele din care ultimul etaj este penthouse, vila izolata exterior si cu interfon video la intrare. Suprafata utila este de 80 mp, compusa din living mobilat cu coltar extensibil, mobila specifica si TV, open-space cu bucataria mobilata si utilata cu plita si cuptor electric, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, hota, frigider, fierbator pentru apa, prajitor de paine, filtru pentru cafea si zona de luat masa. Dormitoarele apartamentului sunt mobilate cu paturi matrimoniale, noptiere, comode cu sertare si dulapuri pentru haine, unul dintre dormitoare avand iesire pe balconul deschis al apartamentului cu vedere spre un spatiu verde situat in spatele vilei. Baia este mobilata si dotata cu cada, masina de spalat rufe si geam de aerisire. Ca si imbunatatiri, apartamentul dispune de usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior, parchet, gresie, faianta, tapet decorativ in fiecare incapere, centrala termica si calorifere din otel. Toate materialele folosite pentru renovare precum si obiectele de mobilier din acest apartament sunt de inalta calitate, fiind conceput pentru a asigura tot confortul necesar. Zona in care se afla vila este una foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, fiind de asemenea foarte cautata pentru inchiriere, avand in vedere ca la aproximativ 1 minut de mers pe jos se afla cel mai mare parc din oras, acest lucru asigurand linistea si intimitatea de care aveti nevoie atunci cand sunteti acasa, dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 550 euro usor negociabil si este perfect pentru gazduirea unui cuplu sau a unei familii linistite.

apartament cu 3 camere in zona parcul sub arini di

Apartament cu 3 camere in zona Parcul Sub Arini - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 214978 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 550 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Parcul Sub Arini
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 100 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

Apartament modern cu 3 camere decomandate de inchiriat in zona Parcului Sub Arini din Sibiu, situat la etajul intermediar 1 al unei vile cu 3 nivele din care ultimul etaj este penthouse, vila izolata exterior si cu interfon video la intrare.
Suprafata utila este de 80 mp, compusa din living mobilat cu coltar extensibil, mobila specifica si TV, open-space cu bucataria mobilata si utilata cu plita si cuptor electric, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, hota, frigider, fierbator pentru apa, prajitor de paine, filtru pentru cafea si zona de luat masa.
Dormitoarele apartamentului sunt mobilate cu paturi matrimoniale, noptiere, comode cu sertare si dulapuri pentru haine, unul dintre dormitoare avand iesire pe balconul deschis al apartamentului cu vedere spre un spatiu verde situat in spatele vilei. Baia este mobilata si dotata cu cada, masina de spalat rufe si geam de aerisire.
Ca si imbunatatiri, apartamentul dispune de usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior, parchet, gresie, faianta, tapet decorativ in fiecare incapere, centrala termica si calorifere din otel.
Toate materialele folosite pentru renovare precum si obiectele de mobilier din acest apartament sunt de inalta calitate, fiind conceput pentru a asigura tot confortul necesar.
Zona in care se afla vila este una foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, fiind de asemenea foarte cautata pentru inchiriere, avand in vedere ca la aproximativ 1 minut de mers pe jos se afla cel mai mare parc din oras, acest lucru asigurand linistea si intimitatea de care aveti nevoie atunci cand sunteti acasa, dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 550 euro usor negociabil si este perfect pentru gazduirea unui cuplu sau a unei familii linistite.
  • Inchiriere 550 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214978 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 854 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1183 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei