Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu Gara. Inchiriez apartament decomandat la etajul 2 din 7 etaje. apartament renovat 2017 cu 3 camere in zona garii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Gara - Sibiu
May 03, 2018 May 03, 2018 Apartament renovat 2017 cu 3 camere de inchiriat in zona Garii din Sibiu, cu o suprafata utila de 78 mp, format dintr-un living mobilat cu coltar, masuta de cafea si TV, acesta fiind openspace cu bucataria mobilata modern si utilata cu plita si cuptor electric, frigider si masina de spalat vase. Cele doua dormitoare sunt spatioase si luminoase, unul dintre ele fiind mobilat cu pat matrimonial si dulap iar celalalt este nemobilat, oferind astfel posibilitatea chriasului sa il amenajeze in functie de dorinta sa, proprietarul suportand toate cheltuielile. Baia este mobilata si dotata cu cada cu hidromasaj si geam de aerisire, urmand a fi montata si masina de spalat rufe. Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din 2017 putem mentiona: parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC Rehau, usa din metal la intrare, centrala termica, calorifere din otel si aer conditionat. Apartamentul se afla la etajul intermediar 2 din 7 al unui imobil construit in anul 2013, cu o arhitectura aparte, predominanta fiind sticla securizata. Zona in care se afla imobilul este una linistita, aflata la 7 minute de mers pe jos de Piata Mare, bine cotata din punct de vedere imobiliar, avand in apropiere toate punctele de interes public precum magazine alimentare, unitati ale institutiilor de invatamant prescolar si scolar, statii ale mijloacelor de transport si sedii ale institutiilor bancare. Mobila realizata la comanda si toate obiectele sanitare, respectiv cele electrocasnice sunt de foarte buna calitate iar amenajarea de bun gust a apartamentului scoate in evidenta spatiul generos si luminozitatea acestuia, facandu-l sa fie perfect pentru cei care isi doresc sa se simta confortabil acasa si sa aiba parte de relaxarea necesara dupa o zi in cotidianul agitat al orasului. Pretul inchiriere al acestui apartament este de 550 euro si va fi suplimentata amenajarea lui cu jaluzele iar optional se pot oferi si servicii de curatenie saptamanal.

apartament renovat 2017 cu 3 camere in zona garii

Apartament cu 3 camere in zona Gara - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2.
Etajul 2 / 7 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 213754 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 550 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gara
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 78 m2
  • Suprafata construita: 93 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+7 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Apartament renovat 2017 cu 3 camere de inchiriat in zona Garii din Sibiu, cu o suprafata utila de 78 mp, format dintr-un living mobilat cu coltar, masuta de cafea si TV, acesta fiind openspace cu bucataria mobilata modern si utilata cu plita si cuptor electric, frigider si masina de spalat vase. Cele doua dormitoare sunt spatioase si luminoase, unul dintre ele fiind mobilat cu pat matrimonial si dulap iar celalalt este nemobilat, oferind astfel posibilitatea chriasului sa il amenajeze in functie de dorinta sa, proprietarul suportand toate cheltuielile. Baia este mobilata si dotata cu cada cu hidromasaj si geam de aerisire, urmand a fi montata si masina de spalat rufe.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din 2017 putem mentiona: parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC Rehau, usa din metal la intrare, centrala termica, calorifere din otel si aer conditionat.
Apartamentul se afla la etajul intermediar 2 din 7 al unui imobil construit in anul 2013, cu o arhitectura aparte, predominanta fiind sticla securizata.
Zona in care se afla imobilul este una linistita, aflata la 7 minute de mers pe jos de Piata Mare, bine cotata din punct de vedere imobiliar, avand in apropiere toate punctele de interes public precum magazine alimentare, unitati ale institutiilor de invatamant prescolar si scolar, statii ale mijloacelor de transport si sedii ale institutiilor bancare.
Mobila realizata la comanda si toate obiectele sanitare, respectiv cele electrocasnice sunt de foarte buna calitate iar amenajarea de bun gust a apartamentului scoate in evidenta spatiul generos si luminozitatea acestuia, facandu-l sa fie perfect pentru cei care isi doresc sa se simta confortabil acasa si sa aiba parte de relaxarea necesara dupa o zi in cotidianul agitat al orasului.
Pretul inchiriere al acestui apartament este de 550 euro si va fi suplimentata amenajarea lui cu jaluzele iar optional se pot oferi si servicii de curatenie saptamanal.
  • Inchiriere 550 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213754 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 757 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1004 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei