Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu Cedonia. Inchiriez apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament modern cu 3 camere in zona cedonia din

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Cedonia - Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat in zona Cedonia din Sibiu, cu o suprafata totala de 71 mp, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil cu interfon la intrarea in scara, imobil renovat in anul 2017, an in care s-a schimbat acoperisul si s-a realizat izolatia exterioara. Bucataria este mobilata si utilata cu frigider, plita electrica, cuptor electric si zona de luat masa, living-ul este mobilat cu biblioteca specifica, canapea extensibila si acces pe balconul deschis al apartamentului. Cele doua dormitoare sunt mobilate cu mobila pentru copii respectiv pat matrimonial si dulapuri pentru haine. Baia este mobilata si dotata cu cada si sistem de ventilatie. Ca si imbunatatiri, apartamentul dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, calorifere din otel si aer conditionat. Zona in care se afla acest apartament este foarte aproape de unitati de invatamant prescolar, scolar si liceal, magazine alimentare, statii ale mijloacelor de transport public, sedii ale institutiilor bancare si parcuri cu locuri de joaca amenajate pentru copii, toate aceste aspecte facand acest apartament locuinta perfecta pentru un cuplu sau o familie care isi doreste sa locuiasca intr-un loc modern dar in acelasi timp sa fie aproape de toate punctele de interes public. Pretul de inchiriere este de 330 euro / luna si este disponibil cu predare imediata.

apartament modern cu 3 camere in zona cedonia din

Apartament cu 3 camere in zona Cedonia - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 57 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 214088 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 330 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Cedonia
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 57 m2
  • Suprafata construita: 71 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1976

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat in zona Cedonia din Sibiu, cu o suprafata totala de 71 mp, situat la etajul 4 din 4 al unui imobil cu interfon la intrarea in scara, imobil renovat in anul 2017, an in care s-a schimbat acoperisul si s-a realizat izolatia exterioara.
Bucataria este mobilata si utilata cu frigider, plita electrica, cuptor electric si zona de luat masa, living-ul este mobilat cu biblioteca specifica, canapea extensibila si acces pe balconul deschis al apartamentului. Cele doua dormitoare sunt mobilate cu mobila pentru copii respectiv pat matrimonial si dulapuri pentru haine. Baia este mobilata si dotata cu cada si sistem de ventilatie.
Ca si imbunatatiri, apartamentul dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, calorifere din otel si aer conditionat.
Zona in care se afla acest apartament este foarte aproape de unitati de invatamant prescolar, scolar si liceal, magazine alimentare, statii ale mijloacelor de transport public, sedii ale institutiilor bancare si parcuri cu locuri de joaca amenajate pentru copii, toate aceste aspecte facand acest apartament locuinta perfecta pentru un cuplu sau o familie care isi doreste sa locuiasca intr-un loc modern dar in acelasi timp sa fie aproape de toate punctele de interes public.
Pretul de inchiriere este de 330 euro / luna si este disponibil cu predare imediata.
  • Inchiriere 330 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214088 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1481 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1326 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei