Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu. Inchiriez apartament decomandat la Parter din 4 etaje. apartament cu 3 camere decomandate in zona mihai v

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Apr 18, 2018 Apr 18, 2018 Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat in zona Mihai Vitezu din Sibiu, situat la parterul unui imobil cu 4 nivele si interfon la intrarea in scara. Compartimentarea este una decomandata iar suprafata de 86 mp este distribuita pe un hol care asigura accesul catre living-ul mobilat cu canapea extensibila, biblioteca cu TV, bucataria mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, frigider si cuptor cu microunde si cele doua dormitoare ale apartamentului mobilate cu canapele extensibile si dulapuri pentru articolele vestimentare. Apartamentul dispune si de doua bai, una de servici iar cealalta mobilata si dotata cu cada, aici urmand a fi montata si masina de spalat rufe. Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din anul 2017, putem mentiona usa din metal la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica, calorifere din otel si izolatie interioara. Zona in care se afla imobilul este una foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, fiind foarte aproape de toate punctele de interes public precum, sedii ale institutiilor bancare, statii pentru mijloacele de transport public, unitati de invatamant prescolar si scolar, restaurante, cafenele si magazine alimentare. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 300 euro usor negociabil si este disponibil cu predare imediata.

apartament cu 3 camere decomandate in zona mihai v

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 72 m2.
Parter / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 212532 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 300 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 72 m2
  • Suprafata construita: 86 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1995

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat in zona Mihai Vitezu din Sibiu, situat la parterul unui imobil cu 4 nivele si interfon la intrarea in scara.
Compartimentarea este una decomandata iar suprafata de 86 mp este distribuita pe un hol care asigura accesul catre living-ul mobilat cu canapea extensibila, biblioteca cu TV, bucataria mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, frigider si cuptor cu microunde si cele doua dormitoare ale apartamentului mobilate cu canapele extensibile si dulapuri pentru articolele vestimentare. Apartamentul dispune si de doua bai, una de servici iar cealalta mobilata si dotata cu cada, aici urmand a fi montata si masina de spalat rufe.
Ca si imbunatatiri aduse o data cu renovarea din anul 2017, putem mentiona usa din metal la intrare, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica, calorifere din otel si izolatie interioara.
Zona in care se afla imobilul este una foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, fiind foarte aproape de toate punctele de interes public precum, sedii ale institutiilor bancare, statii pentru mijloacele de transport public, unitati de invatamant prescolar si scolar, restaurante, cafenele si magazine alimentare.
Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 300 euro usor negociabil si este disponibil cu predare imediata.
  • Inchiriere 300 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212532 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 901 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1320 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei