Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu. Inchiriez apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament ultramodern cu 3 camere in padurea dumb

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Nov 01, 2017 Nov 01, 2017 De inchiriat apartament ultramodern in Sibiu, format din 3 camere complet mobilate si utilate, balcon si loc de parcare privat, pozitionat la etajul 2 al unei vile construite in anul 2012 in zona Padurea Dumbrava, cu o suprafata totala de 104 mp. Acest apartament este foarte luminos fiind insorit pe tot parcursul zilei, cu orientare mixta si dispune de o compartimentare foarte utila a camerelor, astfel la intrare se afla un hol cu un cuier, living generos de tip open-space cu bucataria mobilata la comanda si dotata cu electrocasnice de ultima generatie, balcon cu o priveliste superba asupra imprejurimilor, baie moderna cu cada, aerisire si obiecte sanitare de calitate superioara si doua dormitoare decomandate. Imobilul in care se afla acest apartament dispune de acoperis cu pod din tigla, curte privata pentru locatarii care locuiesc in acest complex unde sunt amenajate locuri de parcare atent delimitate, iluminate, pavate si supravegheate, accesul se face pe baza de bariera cu telecomanda iar terenul este imprejmuit. Aceasta locuinta este amenajata cu mult bun gust, se preda complet mobilata si utilata conform fotografiilor, printre dotarile si imbunatatirile de care dispune, amintim: izolatie termica si fonica la exterior, aer conditionat, parchet stratificat din stejar, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila, 2 TV, hota verticala, masina de spalat vase/rufe, cuptor cu microunde, plita pe inductie si cuptor electric, usi din lemn la interior si din metal la intrare, gresie, faianta, centrala termica proprie pe gaz, calorifere, geamuri termopan, acces cablu tv si internet, contorizari individuale la utilitati, interfon la intrarea in scara, aceasta este placata cu marmura, balustrade din inox, geamuri si usa de termopan cu tamplarie Pvc, cutii postale. Aceasta locuinta superba se inchiriaza la pretul de 600 Euro lunar + garantie.

apartament ultramodern cu 3 camere in padurea dumb

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 87 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 207728 | adaugat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 600 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Padurea dumbrava
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 87 m2
  • Suprafata construita: 104 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

De inchiriat apartament ultramodern in Sibiu, format din 3 camere complet mobilate si utilate, balcon si loc de parcare privat, pozitionat la etajul 2 al unei vile construite in anul 2012 in zona Padurea Dumbrava, cu o suprafata totala de 104 mp.
Acest apartament este foarte luminos fiind insorit pe tot parcursul zilei, cu orientare mixta si dispune de o compartimentare foarte utila a camerelor, astfel la intrare se afla un hol cu un cuier, living generos de tip open-space cu bucataria mobilata la comanda si dotata cu electrocasnice de ultima generatie, balcon cu o priveliste superba asupra imprejurimilor, baie moderna cu cada, aerisire si obiecte sanitare de calitate superioara si doua dormitoare decomandate.
Imobilul in care se afla acest apartament dispune de acoperis cu pod din tigla, curte privata pentru locatarii care locuiesc in acest complex unde sunt amenajate locuri de parcare atent delimitate, iluminate, pavate si supravegheate, accesul se face pe baza de bariera cu telecomanda iar terenul este imprejmuit.
Aceasta locuinta este amenajata cu mult bun gust, se preda complet mobilata si utilata conform fotografiilor, printre dotarile si imbunatatirile de care dispune, amintim: izolatie termica si fonica la exterior, aer conditionat, parchet stratificat din stejar, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila, 2 TV, hota verticala, masina de spalat vase/rufe, cuptor cu microunde, plita pe inductie si cuptor electric, usi din lemn la interior si din metal la intrare, gresie, faianta, centrala termica proprie pe gaz, calorifere, geamuri termopan, acces cablu tv si internet, contorizari individuale la utilitati, interfon la intrarea in scara, aceasta este placata cu marmura, balustrade din inox, geamuri si usa de termopan cu tamplarie Pvc, cutii postale.
Aceasta locuinta superba se inchiriaza la pretul de 600 Euro lunar + garantie.
  • Inchiriere 600 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 207728 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 167 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1105 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 01.11.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei