Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 3 camere Sibiu. Inchiriez apartament decomandat la etajul 3 din 6 etaje. apartament cochet cu 3 camere pe mihai viteazu in

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Nov 23, 2016 Nov 23, 2016 Apartament cochet cu 3 camere decomandate de inchiriat pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, cu o suprafata totala de 115 mp si utila de 98 mp, pozitionat la etajul intermediar 3 din 6 al unui imobil construit si finisat la inceputul anilor 1991, ce beneficiaza de interfon la intrarea in scara blocului si termosistem la exterior. Locuinta este foarte spatioasa si insorita pe tot parcursul zilei, avand ferestrele pe ambele parti ale imobilului, bine compartimentata, compusa dintr-un living generos mobilat cu mult bun gust, doua dormitoare decomandate din care unul amenajat cu dressing si birou, hol de distributie a incaperilor, o bucatarie inchisa cu loc de servire a mesei si camara pentru depozitare, complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptor microunde, o baie mare cu cada si o baie de serviciu unde se afla instalata si masina de spalat rufe. Apartamentul se afla la prima inchiriere si detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos si linistit cum ar fi: izolatie termica si fonica la exterior, interfon, usa metalica la intrare, usi noi la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat in camere, gresie si faianta in bai si bucatarie, Tv in toate camerele, centrala termica proprie si calorifere de otel, aer conditionat in living, contorizari separate la utilitati. Pretul de inchiriere al locuntei este de 450 euro / luna.

apartament cochet cu 3 camere pe mihai viteazu in

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 98 m2.
Etajul 3 / 6 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 198851 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 450 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Mihai viteazu
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 98 m2
  • Suprafata construita: 115 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+6 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1991

Alte informatii:

Apartament cochet cu 3 camere decomandate de inchiriat pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, cu o suprafata totala de 115 mp si utila de 98 mp, pozitionat la etajul intermediar 3 din 6 al unui imobil construit si finisat la inceputul anilor 1991, ce beneficiaza de interfon la intrarea in scara blocului si termosistem la exterior.
Locuinta este foarte spatioasa si insorita pe tot parcursul zilei, avand ferestrele pe ambele parti ale imobilului, bine compartimentata, compusa dintr-un living generos mobilat cu mult bun gust, doua dormitoare decomandate din care unul amenajat cu dressing si birou, hol de distributie a incaperilor, o bucatarie inchisa cu loc de servire a mesei si camara pentru depozitare, complet mobilata si utilata cu aragaz, hota, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptor microunde, o baie mare cu cada si o baie de serviciu unde se afla instalata si masina de spalat rufe.
Apartamentul se afla la prima inchiriere si detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai frumos si linistit cum ar fi: izolatie termica si fonica la exterior, interfon, usa metalica la intrare, usi noi la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat in camere, gresie si faianta in bai si bucatarie, Tv in toate camerele, centrala termica proprie si calorifere de otel, aer conditionat in living, contorizari separate la utilitati.
Pretul de inchiriere al locuntei este de 450 euro / luna.
  • Inchiriere 450 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198851 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 261 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2201 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei