Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Brasov Centru Vechi. Inchiriez apartament Mobilat semidecomandat in bloc de apartamente la etajul 2 din 6 etaje. STARTIMOB - Inchiriez apartament mobilat central Brasov (2)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Centru Vechi - Brasov
Oct 15, 2019 Oct 15, 2019 Apartament mobilat Central Brasov (2) Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat intr-un bloc amplasat central, finalizat in 2018 si care se afla in imediata apropiere de Tribunalul Brasov si Spitalul Sf. Constantin, Aula Universitatii Transilvania si Filarmonica Brasov, Clinica Hyperdia, numeroase restaurante si cafenele. Apartamentul este la prima inchiriere, viitorul locatar avand privilegiul primului chirias, se afla la etajul 2/ 6 , are o suprafata de 65 mp si o terasa de 22 mp cu vedere catre Tampa fiind compus din living open space cu bucataria, dormitor, baie, hol si debara, terasa . Apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari asigurand un iluminat accentuat datorat pozitionarii sud-estice si a camerelor de zi care sunt dotate cu ferestre largi (h-2, 20m x l-2, 70m), dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a crea o senzaţie de continuitate cu terasa şi ambianţa din faţa apartamentului. Ca si finisaje ale apartamentului amintim : uși de acces din lemn, laminate și cu sisteme de închidere centralizat în trei puncte; tamplărie din aluminiu, cu geam termopan cu transfer termic scazut si protecție UV; pardoseli din parchet triplu stratificat; uși interioare din lemn, laminate; băi placate cu gresie porțelanată și faianță ; pardoseli din gresie în bucătărie; videointerfon . Dotari apartament : masina de spalat automata, masina de spalat vase, TV LCD, conexiune internet si cablu in derulare, canapea extensibila, lenjerii, vesela si tacamuri, minifrigider, plita pe inductie cu hota electrica, cuptor cu microunde, fierbator apa, masa si fier de calcat, incalzire in pardoseala cu centrala de imobil si thermostat electronic . Pret inchiriere : 550 Euro/ luna . Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar . Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare . Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733. 092. 093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe email: aura. popa@startimob. ro .

STARTIMOB - Inchiriez apartament mobilat central Brasov (2)

Apartament cu 2 camere in zona Centru Vechi - Brasov

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 65 m2 Mobilat, mobilier modern.
Etajul 2 / 6 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 2007 - prezent.
ID: 230073 | actualizat acum 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
 • Brasov
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Centru Vechi
 • Numar camere: 2
 • Amplasament: în Bloc de Apartamente
 • Suprafata utila: 65 m2
 • Suprafata construita: 87 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: 2
 • Numar etaje: Parter+6 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Detalii: Mobilat
 • Tip mobilier: modern
 • Utilitati: Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Vedere: Vedere stradala
 • Constructie din: Beton
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru
 • Destinatie recomandata: Rezidenta
 • Vecinatati: Magazine, Piata

Alte informatii:

Apartament mobilat Central Brasov (2)
Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat intr-un bloc amplasat central, finalizat in 2018 si care se afla in imediata apropiere de Tribunalul Brasov si Spitalul Sf. Constantin, Aula Universitatii Transilvania si Filarmonica Brasov, Clinica Hyperdia, numeroase restaurante si cafenele.

Apartamentul este la prima inchiriere, viitorul locatar avand privilegiul primului chirias, se afla la etajul 2/ 6 , are o suprafata de 65 mp si o terasa de 22 mp cu vedere catre Tampa fiind compus din living open space cu bucataria, dormitor, baie, hol si debara, terasa .

Apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari asigurand un iluminat accentuat datorat pozitionarii sud-estice si a camerelor de zi care sunt dotate cu ferestre largi (h-2, 20m x l-2, 70m), dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a crea o senzaţie de continuitate cu terasa şi ambianţa din faţa apartamentului.

Ca si finisaje ale apartamentului amintim : uși de acces din lemn, laminate și cu sisteme de închidere centralizat în trei puncte; tamplărie din aluminiu, cu geam termopan cu transfer termic scazut si protecție UV; pardoseli din parchet triplu stratificat; uși interioare din lemn, laminate; băi placate cu gresie porțelanată și faianță ; pardoseli din gresie în bucătărie; videointerfon .

Dotari apartament : masina de spalat automata, masina de spalat vase, TV LCD, conexiune internet si cablu in derulare, canapea extensibila, lenjerii, vesela si tacamuri, minifrigider, plita pe inductie cu hota electrica, cuptor cu microunde, fierbator apa, masa si fier de calcat, incalzire in pardoseala cu centrala de imobil si thermostat electronic .

Pret inchiriere : 550 Euro/ luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar .

Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733. 092. 093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe email: aura. popa@startimob. ro .
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 230073 Nume: Aura Popa
Actualizata: acum 7 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 3828 ori Oferte în portofoliu: 9
Vizualizata de: 1416 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 2 modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.06.2019 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului

Etichete imobiliare