Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Parcul Sub Arini. Inchiriez apartament semidecomandat la Parter din 1 etaj. apartament cu 2 camere in sibiu zona parcul sub ar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Parcul Sub Arini - Sibiu
Jul 17, 2015 Jul 17, 2015 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Parcului Sub Arini cu o suprafata totala de 72 mp situat la parterul inalt al unei vile cu termosistem la exterior cu doar 2 apartamente pe palier. Acesta este foarte spatios si bine compartimentat si compus dintr-un living generos si foarte luminos cu iesire pe balconul privat cu o priveliste deosebita, un dormitor matrimonial complet mobilat, o bucatarie mobilata si utilata complet (aragaz, hota, combina frigorifica), o baie spatioasa cu cabina de dus si geam de aerisire unde este montata si masina de spalat rufe si un hol la intrarea in locatie. Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, curte interioara privata cu acces doar pentru locatari, geamuri termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, gresie, faianta, parchet laminat in camere, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati. Apartamentul este situat intr-o zona rezidentiala de case la o distanta de doar 1 minut de mers pe jos de Parcul sub Arini avand in apropiere de asemenea si mijlocele de transport in comun, statii de taxi si unitati de invatamant, strada pe care se afla este asfaltata si iluminata. Pretul de inchiriere al apartamentului este de 350 euro / luna.

apartament cu 2 camere in sibiu zona parcul sub ar

Apartament cu 2 camere in zona Parcul Sub Arini - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 60 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 173466 | actualizat acum 8 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 350 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Parcul Sub Arini
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 60 m2
  • Suprafata construita: 72 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1920

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sibiu zona Parcului Sub Arini cu o suprafata totala de 72 mp situat la parterul inalt al unei vile cu termosistem la exterior cu doar 2 apartamente pe palier.
Acesta este foarte spatios si bine compartimentat si compus dintr-un living generos si foarte luminos cu iesire pe balconul privat cu o priveliste deosebita, un dormitor matrimonial complet mobilat, o bucatarie mobilata si utilata complet (aragaz, hota, combina frigorifica), o baie spatioasa cu cabina de dus si geam de aerisire unde este montata si masina de spalat rufe si un hol la intrarea in locatie.
Locuinta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior, curte interioara privata cu acces doar pentru locatari, geamuri termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, gresie, faianta, parchet laminat in camere, usi de lemn la interior, usa metalica la intrare, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
Apartamentul este situat intr-o zona rezidentiala de case la o distanta de doar 1 minut de mers pe jos de Parcul sub Arini avand in apropiere de asemenea si mijlocele de transport in comun, statii de taxi si unitati de invatamant, strada pe care se afla este asfaltata si iluminata.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 350 euro / luna.
  • Inchiriere 350 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 173466 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 165 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 435 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei