Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Turnisor. Inchiriez apartament semidecomandat la etajul 2 din 5 etaje. apartament modern cu 2 camere in sibiu zona turnis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu
Mar 03, 2017 Mar 03, 2017 Apartament modern cu 2 camere, complet mobilat si utilat de inchiriat, in Sibiu zona Alba Iulia, cu o suprafata totala de 60 mp, situat la etajul intermediar 2 din 5 al unui imobil constructie noua anul 2016 ce dispune de interfon, geamuri termopan cu tamplarie PVC pe casa scarii care este placata cu gresie, prevazuta cu balustrade curente de mana si lift Schindler de ultima generatie. Locuinta este foarte bine compartimentata, compusa din living foarte spatios mobilat si utilat cu TV Led Samsung, sistem home-cinema si router WI-FI, bucataria de tip open-space, aceasta dispune de loc de luat masa si este utilata cu frigider LG, cuptor cu microunde, cuptor, plita si hota electrica, hol, baie prevazuta cu cada si aerisire, aici este amplasata si masina de spalat haine Arctic si un dormitor matrimonial foarte luminos cu TV. Aceasta locuinta este foarte economica avand costuri foarte mici la utilitati si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere de otel, geamuri termopan, termosistem la exterior, usi noi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat si acces cablu Tv si Internet. Acest imobil este situat pe una dintre cele mai importante artere principale al orasului, in imediata apropiere a acestuia sunt toate punctele de interes public necesare printre care: biserica, scoli, unitati bancare, gradinite, farmacii, spatii comerciale, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi sau cabinete medicale. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 220 euro / lunar usor negociabil.

apartament modern cu 2 camere in sibiu zona turnis

Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 2 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202999 | adaugat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 220 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament modern cu 2 camere, complet mobilat si utilat de inchiriat, in Sibiu zona Alba Iulia, cu o suprafata totala de 60 mp, situat la etajul intermediar 2 din 5 al unui imobil constructie noua anul 2016 ce dispune de interfon, geamuri termopan cu tamplarie PVC pe casa scarii care este placata cu gresie, prevazuta cu balustrade curente de mana si lift Schindler de ultima generatie.
Locuinta este foarte bine compartimentata, compusa din living foarte spatios mobilat si utilat cu TV Led Samsung, sistem home-cinema si router WI-FI, bucataria de tip open-space, aceasta dispune de loc de luat masa si este utilata cu frigider LG, cuptor cu microunde, cuptor, plita si hota electrica, hol, baie prevazuta cu cada si aerisire, aici este amplasata si masina de spalat haine Arctic si un dormitor matrimonial foarte luminos cu TV.
Aceasta locuinta este foarte economica avand costuri foarte mici la utilitati si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere de otel, geamuri termopan, termosistem la exterior, usi noi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat si acces cablu Tv si Internet.
Acest imobil este situat pe una dintre cele mai importante artere principale al orasului, in imediata apropiere a acestuia sunt toate punctele de interes public necesare printre care: biserica, scoli, unitati bancare, gradinite, farmacii, spatii comerciale, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi sau cabinete medicale.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 220 euro / lunar usor negociabil.
  • Inchiriere 220 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202999 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 307 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1155 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei