Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Terezian. Inchiriez apartament semidecomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament 2 camere in sibiu zona terezian

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Terezian - Sibiu
Sep 18, 2015 Sep 18, 2015 Apartament de inchiriat cu 2 camere semidecomandate in Sibiu zona Terezian confort 1 avand o suprafata totala de 57 mp situat la etajul 1 din 2 al unui imobil construit la inceputul anului 2013. Apartamentul este compartimentat astfel la intrare avem un hol foarte frumos amenajat din care in partea dreapta regasim sufrageria open space cu bucataria cu iesire in balcon, iar langa tot pe partea dreapta este dormitorul cu iesire in balcon, ce are dimensiunea de 7 mp, iar din holul de la intrare in fata avem baia. Toate incaperile sunt amenajate si utilate complet astfel bucataria este in plan deschis dotata cu toate facilitatile moderne aragaz, cuptor, hota, esspresor de cafea, frigider, toate acestea fiind noi; in baie regasiti chiar si prosoape, uscator par, cateva produse cosmetice de care sa va bucurati in timpul unei bai relaxante; sufrageria de asemenea este utilata complet iar dormitorul este foarte frumos mobilat, mobila fiind din lemn masiv. Blocul este prevazut cu o curte interioara unde va puteti parca masina. Este un apartament de lux, proiectat intr-o atmosfera calda si confortabila, designul interior fiind creat in toate camerele in aceiasi linie, de asemenea este foarte luminos datorita ferestrelor si balconului foarte mare. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 300 euro / luna.

apartament 2 camere in sibiu zona terezian

Apartament cu 2 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 162948 | actualizat acum 8 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 300 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 57 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2013

Alte informatii:

Apartament de inchiriat cu 2 camere semidecomandate in Sibiu zona Terezian confort 1 avand o suprafata totala de 57 mp situat la etajul 1 din 2 al unui imobil construit la inceputul anului 2013.
Apartamentul este compartimentat astfel la intrare avem un hol foarte frumos amenajat din care in partea dreapta regasim sufrageria open space cu bucataria cu iesire in balcon, iar langa tot pe partea dreapta este dormitorul cu iesire in balcon, ce are dimensiunea de 7 mp, iar din holul de la intrare in fata avem baia.
Toate incaperile sunt amenajate si utilate complet astfel bucataria este in plan deschis dotata cu toate facilitatile moderne aragaz, cuptor, hota, esspresor de cafea, frigider, toate acestea fiind noi; in baie regasiti chiar si prosoape, uscator par, cateva produse cosmetice de care sa va bucurati in timpul unei bai relaxante; sufrageria de asemenea este utilata complet iar dormitorul este foarte frumos mobilat, mobila fiind din lemn masiv.
Blocul este prevazut cu o curte interioara unde va puteti parca masina.
Este un apartament de lux, proiectat intr-o atmosfera calda si confortabila, designul interior fiind creat in toate camerele in aceiasi linie, de asemenea este foarte luminos datorita ferestrelor si balconului foarte mare.
Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 300 euro / luna.
  • Inchiriere 300 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 162948 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 497 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 549 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.11.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei