Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu. Inchiriez apartament semidecomandat la etajul 8 din 9 etaje. apartament mobilat si utilat 2 camere sibiu zona r

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Feb 21, 2017 Feb 21, 2017 Apartament cu 2 camere si balcon, complet mobilat si utilat, de inchiriat, situat la etajul intermediar 8 din 9, localizat in Sibiu zona Rahovei, cu o suprafata totala de 56 mp, intr-un imobil ce dispune de pod acoperit cu tigla, interfon la intrarea in scara care este foarte ingrijita si dispune de geamuri si usi de termopan dar si lift nou schimbat in totalitate. Acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita, cu spatii verzi, pe o strada cu sens unic, ferita de traficul cotidian al orasului, in imediata apropiere de afla principalele bulevarde ale orasului: Mihai Viteazu si Vasile Milea, institutii de invatamant, magazine, unitati bancare, parcuri, biserica, farmacii, benzinarii, piata agroalimentara, statii de autobuz si taxi, la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos fata de Centrul Comercial Shopping City Sibiu. Locuinta este foarte calduroasa avand costuri foarte reduse la utilitati si este compartimentata astfel: la intrare se afla un hol ce dispune de cuier si acces intr-o debara unde este amplasat frigiderul, bucataria mobilata la comanda cu loc de luat masa si dotata cu aragaz, in continuare se afla sufrageria cu acces la un balcon inchis, al doilea hol intermediar care face legatura cu un dormitor, baia prevazuta cu cabina de dus, aici se afla si masina de spalat si o debara foarte utila pentru spatiu de depozitare. Apartamentul are toate dotarile si imbunatatirile necesare printre care: izolatie termica la exterior de 10 cm, centrala termica proprie Immergas cu instalatie din cupru si calorifere din otel, usi de lemn interior, contorizari separate la utilitati, gresie, faianta, acces cablu tv si internet, usa metalica la intrare si pereti zugraviti in lavabila. Acest apartament se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 250 euro negociabil.

apartament mobilat si utilat 2 camere sibiu zona r

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 47 m2.
Etajul 8 / 9 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202640 | adaugat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 47 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 8
  • Numar etaje: Parter+9 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1982

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere si balcon, complet mobilat si utilat, de inchiriat, situat la etajul intermediar 8 din 9, localizat in Sibiu zona Rahovei, cu o suprafata totala de 56 mp, intr-un imobil ce dispune de pod acoperit cu tigla, interfon la intrarea in scara care este foarte ingrijita si dispune de geamuri si usi de termopan dar si lift nou schimbat in totalitate.
Acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita, cu spatii verzi, pe o strada cu sens unic, ferita de traficul cotidian al orasului, in imediata apropiere de afla principalele bulevarde ale orasului: Mihai Viteazu si Vasile Milea, institutii de invatamant, magazine, unitati bancare, parcuri, biserica, farmacii, benzinarii, piata agroalimentara, statii de autobuz si taxi, la o distanta de doar 5 minute de mers pe jos fata de Centrul Comercial Shopping City Sibiu.
Locuinta este foarte calduroasa avand costuri foarte reduse la utilitati si este compartimentata astfel: la intrare se afla un hol ce dispune de cuier si acces intr-o debara unde este amplasat frigiderul, bucataria mobilata la comanda cu loc de luat masa si dotata cu aragaz, in continuare se afla sufrageria cu acces la un balcon inchis, al doilea hol intermediar care face legatura cu un dormitor, baia prevazuta cu cabina de dus, aici se afla si masina de spalat si o debara foarte utila pentru spatiu de depozitare.
Apartamentul are toate dotarile si imbunatatirile necesare printre care: izolatie termica la exterior de 10 cm, centrala termica proprie Immergas cu instalatie din cupru si calorifere din otel, usi de lemn interior, contorizari separate la utilitati, gresie, faianta, acces cablu tv si internet, usa metalica la intrare si pereti zugraviti in lavabila.
Acest apartament se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 250 euro negociabil.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202640 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 260 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1311 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei