Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Brasov Centru. Inchiriez apartament Mobilat decomandat in bloc de apartamente la etajul 2. STARTIMOB - Inchiriez apartament mobilat Dealul Morii Residence cu parcare subterana

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Centru - Brasov
Oct 15, 2019 Oct 15, 2019 Apartament mobilat Dealul Morii Residence cu parcare subterana Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament mobilat complet, situat intr-un Ansamblu rezidential din aproprierea Universitatii Transilvania. Proprietarii apartamentului si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand interiorului un aer romantic. In finisarea si amenajarea spatiului interior au folosit culori tari si nuante calde, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni . Amenajarea este deosebita, o combinatie interesanta de nou si retro, intre aerisit si decorativ, piese de mobilier moderne in nuante pale, toate asezate intr-un decor neconventional dar totusi cald si primitor . Apartamentul este ideal pentru o persoana care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, dar ferita de aglomeratia urbana si totusi foarte aproape de zonele de interes din Brasov . Blocul a fost finalizat in 2018 , este anvelopat termic, dispune de lift si parcari subterane, fiind retras ca si amplasament fata de bulevardul principal . Apartamentul are o structura decomandata, are o suprafata utila de 65 mp fiind compus din hol, baie, living, dormitor, bucatarie si terasa , este mobilat si utilat complet ( TV in living si dormitor , masina de spalat automata Whirlpool, masina de spalat vase, cuptor electric si plita pe gaz marca Whrilpool , hota Hansa, combina frigorifica), dispune de utilitati separate, incalzire in pardoaseala cu centrala termica proprie Viessmann, conexiune cablu si internet ( chiriasul va incheia contract de furnizare servicii de cablu si internet la furnizorul agreat), finisaje de calitate de tip parchet, gresie si faianta, tamplarie PVC cu geam din termopan, usa metalica. Totodata apartamentul dispune de loc de parcare subteran si boxa depozitare incluse in pretul chiriei . Pret inchiriere : 550 Euro/ luna . Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar . Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare . Disponibilitate : liber spre inchiriere . Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733. 092. 093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail: aura. popa@startimob. ro .

STARTIMOB - Inchiriez apartament mobilat Dealul Morii Residence cu parcare subterana

Apartament cu 2 camere in zona Centru - Brasov

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 65 m2 Mobilat, mobilier modern.
Etajul 2, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 2007 - prezent.
ID: 230557 | actualizat acum 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 550 € / luna
prezentare anunt imobiliar
 • Brasov
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Centru
 • Reper: Dealul morii residence
 • Numar camere: 2
 • Amplasament: în Bloc de Apartamente
 • Suprafata utila: 65 m2
 • Suprafata construita: 73 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 2
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Detalii: Mobilat
 • Tip mobilier: modern
 • Utilitati: Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Certificat energetic: Clasa 0
 • Constructie din: Beton
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Destinatie recomandata: Rezidenta
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Parc, Padure

Alte informatii:

Apartament mobilat Dealul Morii Residence cu parcare subterana
Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament mobilat complet, situat intr-un Ansamblu rezidential din aproprierea Universitatii Transilvania.

Proprietarii apartamentului si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand interiorului un aer romantic.

In finisarea si amenajarea spatiului interior au folosit culori tari si nuante calde, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni .

Amenajarea este deosebita, o combinatie interesanta de nou si retro, intre aerisit si decorativ, piese de mobilier moderne in nuante pale, toate asezate intr-un decor neconventional dar totusi cald si primitor .

Apartamentul este ideal pentru o persoana care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, dar ferita de aglomeratia urbana si totusi foarte aproape de zonele de interes din Brasov .

Blocul a fost finalizat in 2018 , este anvelopat termic, dispune de lift si parcari subterane, fiind retras ca si amplasament fata de bulevardul principal .

Apartamentul are o structura decomandata, are o suprafata utila de 65 mp fiind compus din hol, baie, living, dormitor, bucatarie si terasa , este mobilat si utilat complet ( TV in living si dormitor , masina de spalat automata Whirlpool, masina de spalat vase, cuptor electric si plita pe gaz marca Whrilpool , hota Hansa, combina frigorifica), dispune de utilitati separate, incalzire in pardoaseala cu centrala termica proprie Viessmann, conexiune cablu si internet ( chiriasul va incheia contract de furnizare servicii de cablu si internet la furnizorul agreat), finisaje de calitate de tip parchet, gresie si faianta, tamplarie PVC cu geam din termopan, usa metalica.

Totodata apartamentul dispune de loc de parcare subteran si boxa depozitare incluse in pretul chiriei .

Pret inchiriere : 550 Euro/ luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar .

Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Disponibilitate : liber spre inchiriere .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733. 092. 093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail: aura. popa@startimob. ro .
 • Inchiriere 550 € / luna
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 230557 Nume: Startimob Expert Srl
Actualizata: acum 7 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 8212 ori Oferte în portofoliu: 9
Vizualizata de: 770 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.09.2019 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului

Etichete imobiliareOferte similare

 • de inchiriat apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in brasov
  Astra, Brasov. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 67 m2 Mobilat, mobilier modern.
  390 € de inchiriat