Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Cedonia. Inchiriez apartament decomandat la etajul 4 din 5 etaje. apartament cu 2 camere in sibiu pe strada hipodrom

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu
May 31, 2016 May 31, 2016 Apartament renovat cu 2 camere de inchiriat in Sibiu, pe strada Hipodromului vis-a-vis de spalatoria auto de pe aceeasi strada, cu o suprafata totala de 45 mp, situat la etajul intermediar 4 din 5 al unui imobil ce dispune de interfon, tamplarie PVC cu geam termopan pe casa scarilor, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm si acoperis foarte rezistent de tigla. Locuinta este renovata complet in anul 2016, se afla la prima inchiriere si este foarte bine compartimentat, compus din hol spatios cu un cuier la intrare, living si dormitor, acestea sunt complet mobilate, bucatarie cu loc de luat masa complet mobilata si utilata cu frigider Arctic, aragaz, baie cu cada si geam de aerisire unde este amplasata si masina de spalat Indesit. Aceasta locuinta este foarte economica avand costuri foarte mici la utilitati si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: usa metalica la intrare, centrala termica Ferroli pe gaz cu calorifere de otel, geamuri termopan, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet din stejar in cele doua camere si contract activ la cablu Tv si Internet. Acest imobil este situat intr-o zona foarte linistita si ferita de aglomeratia cotidiana a orasului, aflat la o distanta de 5 minute de mers pe jos fata de centrul orasului, in imediata apropiere a acestuia sunt toate punctele de interes public necesare unui oras printre care: facultati, biserica, scoli, unitati bancare, gradinite, farmacii, spatii comerciale, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi sau cabinete medicale. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 190 euro / lunar negociabil, se accepta si contract inregistrat la Finante.

apartament cu 2 camere in sibiu pe strada hipodrom

Apartament cu 2 camere in zona Cedonia - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 3, suprafata utila 37 m2.
Etajul 4 / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 189395 | actualizat acum 7 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 190 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Cedonia
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 37 m2
  • Suprafata construita: 45 m2
  • Confort: 3
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Apartament renovat cu 2 camere de inchiriat in Sibiu, pe strada Hipodromului vis-a-vis de spalatoria auto de pe aceeasi strada, cu o suprafata totala de 45 mp, situat la etajul intermediar 4 din 5 al unui imobil ce dispune de interfon, tamplarie PVC cu geam termopan pe casa scarilor, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm si acoperis foarte rezistent de tigla.
Locuinta este renovata complet in anul 2016, se afla la prima inchiriere si este foarte bine compartimentat, compus din hol spatios cu un cuier la intrare, living si dormitor, acestea sunt complet mobilate, bucatarie cu loc de luat masa complet mobilata si utilata cu frigider Arctic, aragaz, baie cu cada si geam de aerisire unde este amplasata si masina de spalat Indesit.
Aceasta locuinta este foarte economica avand costuri foarte mici la utilitati si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: usa metalica la intrare, centrala termica Ferroli pe gaz cu calorifere de otel, geamuri termopan, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet din stejar in cele doua camere si contract activ la cablu Tv si Internet.
Acest imobil este situat intr-o zona foarte linistita si ferita de aglomeratia cotidiana a orasului, aflat la o distanta de 5 minute de mers pe jos fata de centrul orasului, in imediata apropiere a acestuia sunt toate punctele de interes public necesare unui oras printre care: facultati, biserica, scoli, unitati bancare, gradinite, farmacii, spatii comerciale, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi sau cabinete medicale.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 190 euro / lunar negociabil, se accepta si contract inregistrat la Finante.
  • Inchiriere 190 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 189395 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 127 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 562 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei