Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament inchiriere 2 camere Sibiu Vasile Milea. Inchiriez apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 2 camere decomandate in sibiu zona d

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vasile Milea - Sibiu
Feb 15, 2017 Feb 15, 2017 Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu, zona Dioda, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, construit in anul 1986, cu o suprafata totala de 72 mp, situat la 5 minute de mers pe jos fata de centrul orasului. Locuinta a fost renovata in anul 2010 si este compartimentata astfel: 2 camere luminoase complet mobilate, un balcon inchis cu geamuri termopan, hol, baie cu cada si geam de aerisire si o bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aragaz, plita electrica incorporata si hota. Apartamentul detine toate imbunatatirile si utilitatile necesare: usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu calorifere de otel, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet din lemn masiv si pivnita intabulata de aproximativ 13 mp. Imobilul din care face parte acest apartament are pod inalt cu tigla, detine interfon la intrarea in scara, se afla intr-o zona foarte linistita a orasului iar strada pe care se afla este asfaltata si iluminata public, situata in imediata apropiere a punctelor de interes public precum institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun sau statie de taxi. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 250 euro / luna, disponibil cu data de 1.02.2017.

apartament cu 2 camere decomandate in sibiu zona d

Apartament cu 2 camere in zona Vasile Milea - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 60 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 200856 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 2
  • Suprafata utila: 60 m2
  • Suprafata construita: 72 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1986

Alte informatii:

Apartament cu 2 camere decomandate de inchiriat in Sibiu, zona Dioda, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, construit in anul 1986, cu o suprafata totala de 72 mp, situat la 5 minute de mers pe jos fata de centrul orasului.
Locuinta a fost renovata in anul 2010 si este compartimentata astfel: 2 camere luminoase complet mobilate, un balcon inchis cu geamuri termopan, hol, baie cu cada si geam de aerisire si o bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aragaz, plita electrica incorporata si hota.
Apartamentul detine toate imbunatatirile si utilitatile necesare: usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu calorifere de otel, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet din lemn masiv si pivnita intabulata de aproximativ 13 mp.
Imobilul din care face parte acest apartament are pod inalt cu tigla, detine interfon la intrarea in scara, se afla intr-o zona foarte linistita a orasului iar strada pe care se afla este asfaltata si iluminata public, situata in imediata apropiere a punctelor de interes public precum institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun sau statie de taxi.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 250 euro / luna, disponibil cu data de 1.02.2017.
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200856 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 534 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1630 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei